bambi

Skånegläntans parklek och öppna förskola
 
Igår gick vi till Skånegläntan där det finns en öppen förskola med en massa aktiviteter hela tiden. Igår hade dom t.ex. ställt fram såpbubblor och andra gånger är det fingerfärg, vattenfärger eller lera.
 
Vi hade med oss lite frukt och så fick jag plocka fram stiftet med solskydd. Jag har kommit på att det är något som alltid kommer finnas i min handväska (tillsammans med andra nödvändigheter), så praktiskt!
 
 
Vi går då och då till just Skånegläntan (som ligger väldigt nära Götgatan) och det är så roligt att se barnen utvecklas för man märker en sån stor skillnad på dom när man inte går dit så ofta. Till exempel så märkte jag igår att Zack kunde cykla väldigt bra, förut så gick det någerlunda men igår flöt det på väldigt väldigt bra!
 
 
Det gick ju till och med att ge lill-syrran skjuts!
 
 
Riktigt duktig har han blivit på att kontrollera kroppen. Jag vet knappt om jag skulle klara av att klätta upp för denna konstiga:
 
 
Gårdagens Leah i t-shirt designad av Karin Mannerstål (för IKANO-banken, om jag minns rätt) och byxor från me&i (favoritbyxorna som börjar bli för korta):
 
#1 - Barbarella

Fina ungar!

#2 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Det ser roligt ut. Om man ändå bodde i Stockholm. Det finns så mycket att göra där. Visserligen bor jag i Oslo, men jag har inte hittat sådana parker här.