bambi

Sommarens varmaste dag
Känns det inte lite sorgligt att gårdagen var sommarens varmaste dag (enligt SMHI)? Vi hade en trevlig dag igår i allafall. Jag träffade på inte mindre än två gamla elever (inte samtidigt). Det är alltid lika trevligt att träffa på gamla elever. Dom är mycket gladare över att se mig några år efter jag har haft dom än när jag har dom som elever, haha. Men nästan alla stannar en stund och pratar och det är verkligen jätteroligt  :)
 
Sen träffade vi även två stycken dagiskompisar när vi var på Eriksdalsbadet. Verkade som om hela Söder var där igår. Hur mycket folk som helst!
 
 
Haha, Leah skulle absolut ha en Twister när vi tittade på bilden. Sen när jag öppnade den sa hon "Oj! Äta?". Hon fick inte i sig hela kan jag säga.... Zack däremot väljer alltid en Sandwich. Det är hans favorit  :)
 
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - snart 3 barn på 3 år

Så mysigt med glass!!! Är lite ledsen över att vi är "kvar" på piggelin-stadiet. Med en laktosintolerant och en komjölksproteinallergiker är utbudet inte helt stort om det samtidigt ska kännas "rättvist" och hållas bråkfritt ;-)

Svar: Åh, jag förstår att det är svårt! Men Twister kanske funkar för er också?
bambi

#2 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Här verkar den varma perioden vara förbi, för idag är det regn. Men efter det kommer väl sol? Håller tummarna för det.
Ha en fin fredag!
Kram