bambi

Vill du ha ett Hello Kitty kök?
Det som har stått högst upp på min önskelista länge är en Kitchen Aid. Jag såg att dom bara kostar runt 2000 kr i USA!!! Helt sjukt billigt! Min syster sa att dom brukar ha kampanjer på dom runt jul också och är ännu billigare då!! Det är kanske värt att lägga ut en tusenlapp på frakten (eller vad det nu blir) då?
 
Andra köksprylar som fann i USA var Hello Kitty-köksprylar! Helt sjukt egentligen, att man kan ha ett helt Hello Kitty kök! Haha!  :)
 
Vad sägs om mini-kyl för 350 kr, en riskokare eller ångkokare för 210 kr eller en elvisp för 140 kr?
 
Eller en glassmaskin, brödrost, mikro eller blender?
#1 - Cissi

jag undrar verkligen vilka alla såna saker vänder sig till... ;)

#2 - Ladydahmer

JAG VILL HA EN KITTYKASTRULL!!!!!!!

#3 - Sofie

Älskar vår kitchen aid .. Men tänk på att du inte kan använda en amerikansk kitchen aid i sv för det är olika strömstyrka .. I så fall behövs en omvandlare ...

Svar: Jo, jag vet och problemet är väl lite att dom har svagare strömstyrka i sina eluttag. Vet inte riktigt hur det skulle funka då när man kopplar in den i dubbel så stark strömstyrka men en konverterare kanske tar hand om det?
bambi

#4 - Therese

Ja, jag skulle gärna ha någon hemma i köket :D

#5 - Rita

Cissi: Till mig såklart! :) Jag ääälskar Hello Kitty och har gjort det de senaste 25-30 åren. ;) Skulle väldigt gärna ha en massa Hello Kitty-prylar hemma hos oss men jag bor ju inte ensam här... Skulle jag varit singel hade det kanske sett annorlunda ut hemma hos mig. :)

#6 - hanna

Jag har jättesvårt för hello itty jus för att jag vet att det är en sexsymbol. Då är det änn värre sen när barnen går och använder denna kat på kläder.

Svar: Jo, jag har också hört att Hello Kitty var ursprungligen en sexsymbol men nu tycker jag att katten har gått ifrån det till att mer vara en leksak. Det görs ju barnfilmer, mm med katten.
bambi

#7 - ullebulle

Pssst, vanlig elektronik från USA fungerar inte här. Dom har annat watt i elutagen, så kallad halvfart.... så då måste du ha en adapter som omvandlar strömmen till 220w eller vad vi nu har....

Fick slänga massa elgrejer som jag tog med mig i flytten när vi flyttade hem....

Bara en grej att tänka på

Svar: Men funkar det inte att använda adapter hela tiden eller blir det ändå inte så bra?
bambi

#8 - ullebulle

Funkar, men den är så stor och klumpig och dyrt, så det brukar inte vara värt det....eller brukar och brukar.... jag hade inte vela haft den klumpen i köket :-)

#9 - Michaela

Hej,

Vet du vart i Usa du kan hitta Hello kitty kylen för 350 kr? Någon kedja?
Ska skicka sändebud med min mamma tänkte jag :-)

/Michaela

Svar: Det var på Target som jag hittade dessa! :)
bambi

#10 - Lilla Angelicas ♥

Gulligt med Hello Kitty :)