bambi

Med en doft av gurka och melon
 
Jag får försöka ta hand om min california-bränna med lite produkter som jag köpte där borta. Jag blev helsåld på doften cucumber melon som Bath & Body Works sålde. Jag ångrar nu att jag inte köpte fler flaskor, men det är nästan alltid så där att man är lite småsnål och tänker att det räcker med en flaska men det finns ju inte att köpa här hemma! Vad gör jag när flaskan är tom?!?
 
Sen fick jag en tvål med doften aloe & cucumber (väldigt passande!) av min systers svärmor! Så i sommar kommer jag verkligen lukta gurka!  ;)
My California skin
 
Åh nej, jag börjar redan flagna! Jag som ville njuta av min solbränna ett litet tag till. Titta på mina brunbrända armar och minnas tillbaka på dom underbara dagar som jag tillbringade med mina systrar. Jag vill hålla kvar vid den känslan, för just nu så känns det som om dom där 11 dagarna var för kort tid. Hur kan 11 dagar kompensera flera decennier av förlorad tid? 
 
Det är så mycket mer jag skulle vilja berätta, så många fler skratt jag vill skratta med min syster och så mycket jag vill höra henne berätta. 
 
En av pedagogerna på förskolan började gråta när jag berättade om återföreningen med min syster. Hon är väldigt nära hennes två systrar och det är inte förräns nu som jag förstår hur viktigt och stort det kan vara att ha en bra relation till sina systrar.
Barnen växer så fort
 
Jag njuter av varenda minut med barnen nu. Det är en härlig känsla, för jag vet att man lätt kan tröttna på att lyssna på barnens tjat men just nu så är det bara härligt! Jag har nog aldrig haft ett större tålamod med dom, som jag har just nu.
 
Det kändes som om barnen hade vuxit hut mycket som helst på dom där 11 dagarna. Speciellt Leah som pratar massor och säger "den dära" hela tiden, vilket hon inte gjorde förut. 
 
Dom säger så söta saker. På förskolan så har dom en tavla i hallen där dom skriver roliga saker som barnen har sagt. Zack var med för första gången denna vecka! Pedagogerna hade berättat vilka barn som skulle sluta nu under sommaren men sa att dom självklart får komma och hälsa på och då hade Zack sagt "Det heter inte hälsa på, det är bara att komma!".