bambi

Borta väldigt bra men hemma bäst
Ja, det var med dubbla känslor som jag sa hejdå till min syster i USA. Vi grät och kramades, grät och kramades. Jag ville inte åka ifrån henne och det kändes riktigt konstigt att lämna rummet som hade varit vårt i 11 dagar. Men samtidigt så längtade jag såååååå efter barnen och maken.
 
Jag kom hem på förmiddagen och maken var på jobbet och barnen på dagis. Så jag började med att slänga in en massa tvätt i tvättmaskinen och ta en dusch (man känner ju inte sig så fräsch efter en sån lång flygresa). Men på köksbordet så jag möttes av detta:
 
 
Maken hade fixat Dr.Pepper som han hade ställt i en skål med is (antagligen för att jag inte skulle missa den?) och min favoritchoklad Lindt Seasalt. Notera även rosorna som inte ser så glada ut. När jag ringde honom för att tacka honom för allt han hade fixat så frågade jag om blommorna och han sa att han hade köpt dom för tre dagar sen och han trodde att dom skulle hålla sig tills idag. ;)
 
Men jag blev oerhört glad när jag kom hem till allt detta och det känns som om familjen har saknat mig. Dom har även räknat ner dagarna tills jag kommer hem:
 
#1 - Lumsan

Söt familj du har! Det har varit jättekul att följa din USA-tripp. Välkommen hem!

#2 - Rita

Såå gulligt av dem med en välkommen-hem-present!! Då känner man sig verkligen efterlängtad.

Jättekul att ha fått följa din USA-resa och alla upplevelser! Väldigt intressant!

#3 - Therese

Har varit superkul att följa din resa när du träffade din syster.

#4 - Anonym

Härligt och få ett så välkomnande och känna att man vart saknad. Var kul att få följa din resa här på bloggen och jag hitta hit nyligen och fastnade :)

#5 - Reggi

De är jag som är anonym, de vart något konstigt och de försvann

#6 - Natali bloggar om LIVET

Välkommen hem - underbar resa du haft - den har gått mest i matens tecken ser det ut som :)

#7 - Lilla Angelicas

Skönt att vara hemma :)

#8 - a-k

Vad roligt det har varit å läsa om din resa! I klass med recepten och cambridge ;) väldigt generöst å dela med dig av en så privat historia, uppskattat! Välkommen hem :)

#9 - Anonym

Jag har aldrig kommenterat här, men fölt din blogg länge.Jagmåste bara få tala om att jag är väldigt rörd över att vi har fått följa din resa, din kanske viktigaste resa i livet. Jag har läst med glädjetårar och verkligen känt mig så glad för din skull.Jag var till och med ledsen över att du skulle behöva lämna din nyfunna familj igen. Ja...lite flummgit skrivet av mig- jag ville egentligen bara säga TACK för att vi fick följa med på ett hörn.
All kärlek!!!

Svar: Åh, va roligt att få höra :) Kram
bambi

#10 - dianasdrömmar

Vilket välkomnande och jag säger också välkommen hem :) kram Diana

#11 - spiderchick

nämen gud vad fint nu började jag grina när jag såg nedräkningen! men så är jag proppfull av hormoner också ;-)

#12 - Om Hondjuret

Vettifasen vad jag skall skylla på men jag började visst lipa jag med. Haha! Så fint!!
Skönt att veta att man är saknad helt enkelt! :) Kram

#13 - sofia

ååhh va gullig familj du har!! :)

Svar: Tack :)
bambi