bambi

Dagens tips: Kampanjpris på Ergobaby



Jag vill tipsa er om att Allt för föräldrars webshop just nu har en stor resekampanj med bland annat superbra priser på Ergobaby bärsele (spara 400-600 kronor!!).

När vi reste runt i Thailand i två månader så hade vi med oss en Ergobaby som verkligen underlättade. Leah var den som mestadels satt i den (då frampå) men även Zack kunde sitta i den på ryggen.

Den är ergonomisk utformad både för den som bär och för barnet (!!) och man kan utan problem bära ett barn i den i flera timmar. Ett superbra köp kan jag intyga!


#1 - Fanny

vilken smart! Den där skulle vara perfekt att ha i sommar på ställen där det är svårt att ha med sig vagnen. Blir ju så tungt och svettigt att bära i famnen.

Tack för tipset!

#2 - Marie - Småländsk Dalatös

Men hejsan vad roligt med nytt besök, trevligt! Så härlig blogg du har, myyys. Samt så praktisk grej det där, mycket bra.



Ja, nu ser man inte alls skoj ut i huvudet, hualigen skäms nästan, haha



ha en toppen dag

#3 - Emma-Lou

Åh, vilka mysiga bilder! <3



Så du ska återförenas med din syster i staterna? Vad kul!



Härligt med ögonfransförlängning också!

#4 - Natali bloggar om LIVET

Jag har alltid tänkt att en Ergo ska jag köpa till nästa barn - men efter varje barn har jag glömt av det. Har du burit med den med en nyfödd eller börjat senare? Har du isåfall haft ett sådant inlägg eller har du burit med en trikot sjal eller ringsjal?