bambi

Det minsta man kan begära
Det blev en intressant diskussion om detta med att när mamman åker ifrån familjen. Jag håller med om att man absolut borde ha samma krav på pappan som på mamman men jag tror att mamman ibland har för stora krav på sig själv. Men bas-rutinerna borde ändå båda föräldrarna ha koll på - det är ju det minsta man kan begära!

Jag kommer absolut inte skriva några listor till maken men däremot ska vi gå och storhandla i helgen för att underlätta för honom men det hade vi gjort om det hade varit tvärtom också! Även jag skulle tycka att det var jobbigt att vara ensam med barnen i 11 dagar och jag beundrar verkligen ensamstående föräldrar som jämt är det!
#1 - Martina

Jag tror att det i mångt och mycket kan vara nyttigt för familjen att det någon gång händer att den ena eller andra föräldern är borta under en "längre" tid. Bara man har förklarat för barnen vad som skall ske och varför och att man har kontakt ofta (som man kan ha i dagens it-samhälle!).



Det är nyttigt för den förälder som blir kvar att lära sig att det faktiskt går. Det är nyttigt för barnen att få "egentid" med ena föräldern och det är nyttigt för de förälder som åker iväg att få komma bort och göra något annat och längta ordentligt efter "de därhemma".

Det tror jag!