bambi

Feberfridag



Igår var maken hemma med Leah och idag är det min tur. Dock verkar hon må bra igen, vilket känns lite som slöseri att vara hemma när vi har det så lugnt på jobbet nu (inga elever där). Men det måste vara en feberfridag innan hon får komma tillbaka till förskolan...

Jag tycker att det har varit så lite kommentarer dom senaste dagarna. Moa skyller på iPhone-effekten och Karoliina skyller på den jobbiga koden man måste fylla i  ;)  Nåja, besöksstatisken är ju till och med lite högre än annars så ska kanske inte klaga.

4 dagar kvar tills jag åker.... har sån resfeber så det är inte sant!
#1 - caroline

ja den där koden är faktiskt vansinnigt jobbig, för den är så otydlig.. ofta får man byta kod flera gånger att hitta en kod som är tillräckligt skarp för att kunna tydas.. Det tar faktiskt emot att kommentera då. Men jag skulle även skylla på att det är sommar. Folk har inte samma tid att sitta framför datorn då (iaf inte jag)..

#2 - emma sofie

Brukar det inte vara mindre besök och kommentarer sommartid... ibland märks det på statistiken när det är fint väder ute.

#3 - BAMBI

emma sofie Jo, det brukar märkas när det är fint väder men nu har inte vädret varit så fint... dessutom har statistiken snarare ökat så det är jättekonstigt att kommentarerna minskar då, tycker jag!

#4 - Flyttlådan

Jag tror det handlar om latmasksyndromet! :) Åtminstone för min del.

Vad skönt att Leah mår bättre. När får barnen sommarlov? Kram!

#5 - Emelie och lilla familjen

Jag följer ett flertal bloggar men kommenterar ytterst sällan. Vet att det är superdåligt, särskilt som jag ju själv uppskattar lite respons på det jag skriver. Samtidigt kan jag finna lugn i att även toppbloggare bara får några få kommentarer på vissa inlägg (har man 10 läsare per dag kan man kanske inte förvänta sig kommentarer så ofta).



Hoppas att du får supertrevligt hos systern!

#6 - spiderchick

Så länge man ser att besökarna finns kvar så är det ju inte hela världen med färre kommentarer, även om det är roligt med feedback :-) Jag är ju här inne hos dig men är ehum... Kass på kommentarer.



Förstår att du har resfeber, spännande :-)

#7 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Samma syndrom här, det ekar i kommentarfälten. Kanske iPhoneeffekt och härligt utomhusväder som gör att man inte tar sig tid att skriva kommentarer. Jag gör det inte heller speciellt ofta längre.

Har precis installerat en gillafunktion så att läsaren med ett enkelt klick kan visa uppskattning. Inte dumt faktiskt.



Trevlig resa om jag inte skriver det innan du åker. Håller tummarna för att ni får de trevligt du och syster. Kram

#8 - Karoliina - med k och två i

Och det är inte bara att den är jobbig, igår funkade den inte! Tror jag inte i alla fall, hehe, du kanske fick fem likadana kommentarer av mig när jag envist skrev om igen och igen :p men det stod bara att kommentaren inte kom fram när sidan laddas?

Och vem är det som bestämmer om koden? Att den ska vara där alltså? Är det blogg.se?

Och jag kommenterar faktiskt oftast från min iPhone ;)

#9 - idun

Feberfritt för Leah men resfeber för dig :-D hi hi.



Din blogg är inte tråkig! Men många är nog tröga på att kommentera bara :-)

#10 - Linda

Jag är dålig på att kommentera... men just nu kan jag skylla på att jag nästan aldrig hinner sitta vid datorn... Dagarna bara flyger iväg, åker tidigt, tidigt på morgonen och kommer hem runt 18-tiden... då är det ju hög tid att fixa det som alla familjer gör efter jobbet - kvällsmat. Sen ska barn läggas och förhoppningsvis ska man hinna kolla på något intressant på tv också... Just nu är det ju bara fotbolls-EM vilket jag klarar mig himla bra utan ;).

#11 - storasyrran

Jag stör mig på koder samt att på vissa bloggar (bland annat din) så sparas inte ens uppgifter trots att man kryssat i Kom Ihåg mig-rutan. Det blir då lite motigt att skriva en kommentar. Men jag läser hos dig varje dag!



Resan kommer bli ett minne för livet!