bambi

Flygplanslitteratur



Eftersom vi är på resande fot i 21 timmar (och sen över 18 timmar hem) så kan det vara bra att ha med sig några bra böcker att läsa på flyget. Jag har typ en hel bokhylla full med olästa böcker (jag samlar typ på olästa böcker... köper och köper böcker som jag vill läsa men det blir aldrig av) så det är bara att plocka några därifrån.

Det är kanske dags att läsa Blonde? Har inte hört någon som har läst den som inte har prisat den...
#1 - Annika

Har inte läst den boken.



Men ang böcker.. Har likadant som du,

en massa olästa böcker i bokhyllan.

Köper för de verkar bra och sen inte haft

tid att läsa.



Men ska på semester till Rhodosi 2 veckor snart.

Bara jag o maken.. Så nu det iaf avverkas

några böcker :)

#2 - Elin

Niceville = sååå bra. Trevlig resa :)

#3 - LILITH - Borderline & mamma

Jopp, Blonde är helt super.



Det finns ju inget bättre än att kunna välja och vraka ur en hel hög med olästa böcker. Månadens höjdpunkt för hela familjen är när det är dags att lägga en ny beställning hos Adlibris.

#4 - Anonym

Blonde är jättebra, börja med den, jag älskade den.

#5 - Lilla Mysan

Åh, Parfymen! Den tillhör kategorin "bästa böckerna ever" enligt mig! Väldigt otäck men ÅH så bra!

#6 - Amanda

"Äcklig" har jag läst. Den är faktiskt jättebra, men hemsk.

#7 - Bella

Ett tips är att bara handla böcker på second hand. En pocketbok kostar cirka 5-10 .- då och många är inte ens öppnade. Då blir det både mer ekonomiskt och framförallt miljövänligt =) "Äcklig" läste jag för ett tag sen och den var både bra och fruktansvärd! Ha en fin resa och fånga sekunderna med din efterlängtade syster :)

#8 - Caroline

Håller med Bellas tips om second hand. Igår var jag på läkarmissionen och köpte 20 barnböcker för 60 kr. 3 kr styck kostar alla barnböcker där. Vuxenböckerna kostar 5 kr för pocket och 10 för inbundna! Det är verkligen toppen för en bokmal som mig! och underbart att kunna göra ett eget klassrumsbibliotek till klassen i höst för i princip inga pengar :)

#9 - Emma Nordgren - Fotografering

Nej men har läst Niceville, på en resa för ett tag sen, och det var den bästa på länge!! Sträckläste 500 sidor, blev ledsen när jag kom fram för att jag var tvungen att sluta haha. Åh ja riktigt bra! ;)

#10 - aLva

Niceville är superbra! :D

Parfymen håller jag på att läsa (har bara kommit till s. 32) men den verkar också bra. Berätta gärna vad du tyckte när du läst dem. =)

#11 - stina

Ha det toppen på resan!! massa kramar !!tänk att du ska dit och träffa din syster!! Kommer bli ett minne för livet!! :) /stina

#12 - Hondjur

Hej du!



NIceville är en fantastisk bok som man verkligen -bör- läsa. Den har även kommit som film vad jag vet.. Men som vi alla vet når filmer aldrig (väldigt sällan) upp till boken så av den anledning har jag faktiskt bojkottat filmen. Den är helt enkelt för bra för att förstöras :)



Att den sedan berör och får dig att tänka är ännu ett plus.

Ett annat tips om du inte läst de redan är Cecilia Samartin´s böcker.. bl.a d: Drömhjärta. Helt fantastisk!