Första gången

Jag grät lyckotårar igår när Leah för allra första gången sa "elka dig". Detta straxt efter att Zack sa "älska dig" men när Leah såg min reaktion så sa hon så massor sen. Supermysigt!

Det värmer verkligen i mammahjärtat att få höra dom orden från barnen samtidigt som man känner deras små armar runt ens hals.

Jag och Zack säger "jag älskar dig" till varandra säker 4-5 gånger om dagen, oftast hela spontant, och jag tycker att det är supermysigt. :)


Älskar dig, finaste Leah!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Annica
2012-06-08 @ 07:34:47 Blogg: http://tankarnahosmig.blogspot.com

Åh, det måste vara det mysigaste som finns. :)

Maddie
2012-06-08 @ 07:36:44 Blogg: http://maddiescountrylivingdreams.blogspot.com

Ja men visst är det väl helt fantastiskt underbart när man får höra de orden från sina barn! Finns inget som slår det. Här hemma är vi också frikostiga med att säga det till barnen och de till oss. Stora tjejen som ofta skickar sms skriver det gärna då också som avslutning i sina sms till mig. Då smälter jag :) Underbara ungar! kram och hoppas ni får en fin dag

Fröken M - Vinn en Pino Goodiebag
2012-06-08 @ 08:20:57 Blogg: http://frokenmela.se

åh va härligt !! jag säger ofta till Viggo att jag älskar honom, och "när det passar" honom säger han "mamma - älskaj deeej" tillbaks. Det är oslagbart !

Carola Paro
2012-06-08 @ 10:27:37 Blogg: http://barbamamas.blogg.se/

Det är verkligen underbart att höra sådana ord från sina älskade barn!

Vår lilla har börjat skoja om det, hon säger "jag gillar inte dig"... då vill hon att man ska se ledsen ut och då säger hon "du behöver inte vara ledsen för jag ÄLSKAR dig" och så ger hon oss världens största leende! ♥♥

Petra
2012-06-08 @ 14:31:53

Jag fick aldrig höra "jag älskar dig" av mina föräldrar. Det är inte något jag vill föra vidare så vi säger det ofta till sonen, när det passar. Det ska bli härligt att höra honom säga det tillbaka om ett par månader när han lärt sig prata mer.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet