bambi

Första gången
Jag grät lyckotårar igår när Leah för allra första gången sa "elka dig". Detta straxt efter att Zack sa "älska dig" men när Leah såg min reaktion så sa hon så massor sen. Supermysigt!

Det värmer verkligen i mammahjärtat att få höra dom orden från barnen samtidigt som man känner deras små armar runt ens hals.

Jag och Zack säger "jag älskar dig" till varandra säker 4-5 gånger om dagen, oftast hela spontant, och jag tycker att det är supermysigt. :)


Älskar dig, finaste Leah!

#1 - Annica

Åh, det måste vara det mysigaste som finns. :)

#2 - Maddie

Ja men visst är det väl helt fantastiskt underbart när man får höra de orden från sina barn! Finns inget som slår det. Här hemma är vi också frikostiga med att säga det till barnen och de till oss. Stora tjejen som ofta skickar sms skriver det gärna då också som avslutning i sina sms till mig. Då smälter jag :) Underbara ungar! kram och hoppas ni får en fin dag

#3 - Fröken M - Vinn en Pino Goodiebag

åh va härligt !! jag säger ofta till Viggo att jag älskar honom, och "när det passar" honom säger han "mamma - älskaj deeej" tillbaks. Det är oslagbart !

#4 - Carola Paro

Det är verkligen underbart att höra sådana ord från sina älskade barn!

Vår lilla har börjat skoja om det, hon säger "jag gillar inte dig"... då vill hon att man ska se ledsen ut och då säger hon "du behöver inte vara ledsen för jag ÄLSKAR dig" och så ger hon oss världens största leende! ♥♥

#5 - Petra

Jag fick aldrig höra "jag älskar dig" av mina föräldrar. Det är inte något jag vill föra vidare så vi säger det ofta till sonen, när det passar. Det ska bli härligt att höra honom säga det tillbaka om ett par månader när han lärt sig prata mer.