bambi

Mitt gamla hus
 
Idag åkte vi förbi mitt gamla hus. Jag kommer ihåg min adress och jag minns hur huset såg ut men dom har förändrat huset jättemycket. Förut var det gult och fönstrena såg annorlunda ut. Men det var roligt att åka förbi det och titta.
 
 
Sen åkte vi förbi min gamla skola också. Det var också lite annorlunda, en massa staket och grindar som inte fanns där förut. Jag kom ihåg hur jag gick tillsammans med min mamam varje dag till skolan och jag tyckte att det var en bit att gå men det var ju jättenära! Haha, bara två kvarter bort!
 
 
Sen besökte vi ett bageri som ligger nära mitt gamla hus. Vi gick och köpte kakor där när jag var liten och det fanns fortfarande kvar! Det har funnits där i 76 år och ägs av en liten familj. Superbra priser och supergott!
 
 
Superfluffiga cupcakes och jättegod doughnut med "smulor" på:
 
#1 - Rocktjejen

Vad roligt & se alla bilder & det är roligt & läsa om din resa i din gamla hemstad. :)
Det måste va en riktig rolig upplevelse. :) Hoppas du får återkomma snart dit, & att din familj kan följa med då. :)
Kram

#2 - Martina

Mmmm vad gott det såg ut med de där "bagelsbakelserna" De med grädde och jordgubbar! Mums!

#3 - Martina

Mmmm vad gott det såg ut med de där "bagelsbakelserna" De med grädde och jordgubbar! Mums!

#4 - Anna, Gbg

Vad kul att komma tillbaka till ditt gamla hus! Min man är uppväxt i Phoenix, AZ och flyttade tillbaka till Sverige när han var 6 år. Vi var och kollade på deras gamla hus och även hans skola när vi var där för en massa år sedan. Kul att se hur det förändras och många minnen väcks ju till liv!

#5 - Jenny i Dalby (mamma till fyra)

Måste kännas väldigt speciellt att återse huset och skolan, särskilt som det ligger så långt bort. För egen del bor ju mina föräldrar kvar i huset jag växte upp i :)