bambi

My own musicvideo



Ringsignalen som jag har snart har haft i ett år är Journeys Don't Stop Believing. Jag såg en dokumentär om just den låten för ett tag sen. Det som är lite roligt med just den låten är att den inte alls var populär när den släpptes på 70-talet men sen 40 år senare så är den jättepoppis!

En annan låt som jag gillar är David Guettas Titanium. Den tröttnar jag aldrig på och den får mig alltid att vilja dansa. Älskar den! Älskar texten (så stärkande och peppande!)!

Idag när jag gick från pendeltåget så lyssnade jag på Aerosmiths Don't want to miss a thing. Precis när jag kliver av tåget så kommer refrängen och en killen springer allt vad han orkade för att hinna med tåget. Tyckte att musiken var väldigt passande just då.

Är det bara jag som brukar låtsas att jag är med i en musikvideo när jag går ute och lyssnar på musik? Det brukar vara väldigt roande  :)
#1 - ♥ Sojka ♥

Jag låtsades när jag var lite men inte nu som vuxen haha men jag kan fortfarande danska och sjunga till musiken. :) Jag hade en Sting låt väldinbg lä'nge på mobilen och nu har jag Loreens vinnarlåt! :D



Sv:Men gud vad sjukt!! Men vad himla skoj det ska bli kan jag tänka mig!

Ja jag blir rörd bara av att läsa det här! :D