bambi

Senaste veckans vinnare
Här kommer vinnarna från den senaste veckans tävlingar, stort grattis!:



Herman
om Tävling: Vinn Libero Spring Collection paket:
Hej!
Det skulle komma lägligt att vinna lite blöjor, just den här månaden fick min sambo 785 kr av försäkringskassan. Jag själv har en något större inkomst. Att föräldrarna har lite pengar skiter barnet i och bajsar på som vanligt. Vi räknar varje slant just nu, så ett litet bidrag iform av blöjor och babyvård skulle komma väl till pass.



Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias om Tävling: Vinn Libero Spring Collection paket:
Min lilla grabb vill vinna detta paket! Har länge funderat på up&go men inte riktigt vågat testat dom än då dom är nästan lika dyra som ekonomipacken med pampers som vi brukar köpa och som innehåller mycket mer än ett paket up&go. Så om jag vinner detta får jag äntligen chansen att skapa en uppfattning om blöjorna samtidigt som Elias kanske får en bättre blöja. och wash mousse och wipes med sugpropp skulle vara toppen nu när vi inte längre har någonstans att göra av alla saker vi använder när vi byter blöja. Hyllan vi hade fick inte plats när vi skaffade tvättmaskinen. Att ha sakerna på andra sidan badrummet känns inte så bra då man inte når dom, man vill ju inte lämna Elias på skötbordet! 

Håller tummarna! :)



Rasmus om Tävling: Med kärlek från Grekland!:
Lundarna heter Ifigenia och Katafyki.

Jag vill vinna därför att jag odlar egna grönsaker och örter för att ha så färska råvaror som möjligt. Jag älskar olivolja och det bästa komplementet till fina grönsaker är givetvis olivolja av högsta kvalitet!
#1 - Lina

Ingen vinst denna gången heller :( Har länkat t dig idag, gick bra m bakningen :) Tusen tack :) kraaam