Tuffa beslut och flygresan hem

Resan hem tog 18 timmar, med transport till och från flygplatserna så har jag varit på resande fot i ett dygn. Jag kunde inte heller sova på flygplanet. Jag vet inte, men jag har så svårt för att sova sittandes.
 
Men det är faktiskt rätt så skönt att ha en mellanlandning och sträcka på benen. När vi kom till New York (mellanlandningen) så möttes jag av ett mycket svårt beslut. Det finns ju Crumbs där men så fanns även:
 
 
Men det blev till slut en Cookie cookie sundae från Ben & Jerry's, som vanligt så var den så enorm så jag och min syster kunde lätt dela på den! Så har det varit hela tiden i USA - allt är DUBBELT så stort!
 
 
Det var en supergod, lite seg, kolakaka i botten!
 
Dom sista fyra timmarna på flygresan hem gick så sakta, så sakta. Kändes som om vi aldrig skulle komma hem till Sverige. Men en sak som förvånade mig var att det var så lite turbulens över altanten, då var det mer när vi flög över USA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
esther
2012-06-28 @ 13:09:52 Blogg: http://zuccini.blogg.se

Härligt!:D

Rocktjejen
2012-06-28 @ 19:05:18 Blogg: http://rocktjejensblogg.blogg.se

Välkommen hem! :)

Carro
2012-06-28 @ 19:15:05 Blogg: http://vemfanvillbli65.blogspot.com

Gud jag har följt din blogg under hela USA-resan, saknar USA jättemycket, och just nu har jag pojkvännen i L.A. Borde nog åka över snart :)
Just va det gäller turbulensen tycker jag alltid att det är värst över Kanada och Grönland. Själva atlanten brukar va ganska lugn :)
Välkommen hem!

Aniika

Gah, den ser sjuuuukt god ut! Här sitter jag med en kopp te och försöker överleva fredagens sockersug, men oj vad det kickade igång nu! :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet