bambi

Vackra Kalifornien
 
Det är rätt så häftigt landskap här runtomkring. En massa vackra palmer men också en massa massa kullar! Kullar överallt runtom staden. Det är så häftigt att se allt detta, ta in allt och tänka på att här växte jag upp. Här tillbringade jag faktiskt mina första nio år, med dessa kullar runtomkring mig. 
 
Vi ska åka förbi mitt gamla hus och min gamla skola senare. Det ska bli jättespännande och se om jag känner igen mig. Jag kommer faktiskt ihåg min gamla adress fortfarande (även fast det var 23 år sen jag bodde där)! Det sitter stenhårt i minnet!
 
#1 - Sofie

Det är så underbart att få höra om dina upplevelser i USA, tack för att du delar med dig! Resan kommer göra dig gott, även fast du saknar dina små!
Måste måste bara passa på att fråga något som jag alltid funderat på!
I filmer/serier från USA ser man -nästan- aldrig någon hall! Det verkar som att man inte har hallar att hänga av sig ytterkläderna i när man kommer innanför dörren!? Och de har typ alltid på sig skor inomhus! Är det så i verkligheten också? :) såå nyfiken! :)
må så gott!

Svar: Ja, dom har ingenstans där dom hänger av sig kläderna för oftast är det lika varmt inne som ute. Och ja, dom har skorna på sig inne :)
bambi

#2 - Natali bloggar om LIVET

Så spännade att höra om allt. Du ser ut att ha det riktigt bra därborta.

#3 - Natali bloggar om LIVET

Så spännade att höra om allt. Du ser ut att ha det riktigt bra därborta.

#4 - Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland

Alla inlägg från din USA-resa får mig att sakna det stora landet i öst SÅ himla mycket! Njut för mig med är du snäll! :)

#5 - Johanna

Måste säga att du upplever helt fantastiska saker. Är nästan liten avis på det du gör just nu, återförenas med släkt och idag även se där du bodde förut. Så spännande och nästan lite sentimentalt....

Njut och fortsätt berätta om dina dagar. Jättekul att du delar med dig!!!

#6 - alva

Så fint! :-)

#7 - Emma & Wilma

Så himla roligt att läsa om din resa, går in flera gånger per dag och hoppas på uppdateringar :)

Ha det så bra!

Kramar