bambi

Whimsical - Frozen Yoghurt
 
Något som jag verkligen önskar fanns i Sverige är frozen yoghurt som är nästan som mjukglass men nyttigare. Sen kan man välja att ha på en massa gott - allt från bär, frukt, nötter till brownies, chokladsås, kakor, strössel och godis.
 
 
Man får själva fylla sina bägare och sen ha på all topping man vill ha. Sen vägs bägaren och man får betala efter vad den väger - supersmart ju!
 
#1 - Jenny - mammaliv I Nashville

Älskar frozen yogurt!! Så himla knäppt att det inte finns I Sverige :)

#2 - Julie

Hej Bambi! Fliken för bakning funkar inte! Jag älskar dina recept och har lite småpanik. Haha!

Svar: Nu ska det nog funka! :)
bambi

#3 - Aviaja

Finns i Københamn var jag bor, men är verkligen dyrt

#4 - Hells

Det fanns val forr i Stockholm? For typ 18 ar sedan? Finns har i London men jag tycker det ar for kallt, det ilar sa i tanderna ;-)

#5 - Natali bloggar om LIVET

Finns ju i Gallerian bla, men HUR exakt är frozen yougurt nyttigare än glass? Det är ju bara glass gjord på ett annat sätt. Inte nyttigare alls. Men förstår att amerikaner tror det.

Svar: Det ska vara mindre fett och socker i det, men sen vet jag inte hur mycket mindre det är.
bambi

#6 - elisabeth

finns i gallerian i sthlm
jättegott!

#7 - Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

Kul ide och bra med mycket variationer! Har för mig att Jensens steakhouse (några år sedan dock) hade att man fick man köpa "glassdessert". Äta så mycket man orkade - Vaniljglass, strössel och såser- men inte jätte urval om man säger så. Inte så kul som det låter heller när man precis satt i sig en stor huvudrätt

#8 - dianasdrömmar

Härligt du har det , nu har jag läst ikapp.Såg att du har besökt min favoritstrand Santa Cruz...:) stor kram Diana ps vi får ta vår fika när du kommer hem..jag vill höra allt om Kalifornien

#9 - Camilla

Ååå vad det är kul att följa dig och din resa tillbaka till rötterna. Så kul att se allt roligt ni gör tillsammans. Måste verkligen vara en upplevelse att vara där och träffa alla dina släktingar.
Förstår att du shoppar massor, det hade jag också gjort. Hoppas bara det inte kostar extra när du ska ta med allt hem sen. Hihi..

Ha nu en fortsatt trevlig resa där borta..
Kram Camilla

#10 - Caroline

I gallerian finns det frozen yoghurt och även 7/11 har det, men då utan massa topping tyvärr.. MEN, det är inte nyttigare än vanlig glass, den på 7/11 tex står det att den är sockerfri, men den innehåller massor av sötningsmedel ändå..

Svar: Ja, just det! 7/11 tänkte jag inte på, det visste jag ju att det fanns!
bambi