bambi

Imorgon smäller det!
Ni har väl inte glömt bort att imorgon händer det stora saker här på bloggen? Jag har visat någon sneek peak på Twitter (@bambiblogg) men nu kan jag även hinta här att dessa företag är VÄLDIGT MYCKET involverade i det hela:Så, kika in imorgon så kommer ni få flera överraskningar!  ;)

Sandwichar i stora lass!


Gårdagens fredagsmys bestod av hemmagjorda "Sandwichar". Först bakade jag och barnen kakorna, sen åt vi en superhärlig middag och sen så bredde vi på glass på kakorna och njöt av dom i soffan. Inte så tokigt! :)

Va duktiga ni var på att gissa Draw Something bilderna! Ni är många som har lagt till mig där nu, men jag ska försöka hinna med alla (jag märkte att jag ritade helt fel till en av er! jag trodde att jag hade klickat på "perfume" men när jag skickar iväg bilden så ser jag att jag borde ha ritat "necklace"... haha... så du som fick den bilden måste ha tyckt att det var jätteskumt!).

Här kommer dom rätta svaren: 1.) Sandwich (vilket jag tyckte var OMÖJLIGT att se), 2.) Aquaman, 3.) Dandruff och 4.) Hotsauce (ja, den borde jag kanske ha kunnat listat ut...)
Har ni testat Lokas nya smaker?


Loka har kommit med tre nya - lite annorlunda - smaker. Det är riktigt knasiga smaker, så därför kallar dom det för "mash-ups". Jag fick hem dessa tre smaker: Päron & Pitanga, Jordgubb & Lakrits och Banan & Kiwano.

Banan & Kiwano smakade för mycket banan för min smak. Tyckte minst om den. Sen var Jordgubb & Lakritsen okej men godast var Päron & Pitangan! Har ni testat nån av dom?