Bästa New York tipsen


Börjar ni tröttna på mitt tjat om New York? Jag ska snart hålla tyst om det stora äpplet, men först vill jag bara dela med mig av min topplista över vad man ska göra om man besöker staden.

1. Man bara måste gå och se en musikal på Broadway! Jag har haft "Oh, what a night" på huvudet i 4 dagar nu (en av låtarna som dom sjöng). Känslan sitter kvar LÄNGE.

2. Gå på en riktig ståuppkrog och skratta tills tårarna sprutar! Var inte blyg - sitt långt fram!

3. Ett besök hos Magnolia Bakery får man inte missa! Köerna säger allt!

4. Missa inte kontrasterna av ett besök i Chinatown och ät gärna en god lunch där!

5. Ta en tur i häst och vagn eller åk skridskor i Central Park eller varför inte bara sitta och mysa och titta på alla människor och ekorrar!

6. En upplevelse är att åka tunnelbana i New York men också att vinka till sig en av stadens många taxibilar (en gång när jag gjorde det så stannade TRE bilar - vi visste inte vilken vi skulle gå in i!).

7. En vy över staden är också minnesvärt. Antingen så kan man åka upp i Empire State Building men om man föredrar mindre köer så rekommenderar jag Top of the Rock istället. Men man får också en fin vy av stan från Staten Island Ferry (dock inte uppifrån).

8. Om man är kändiskåt så får man inte missa Madame Tussauds som ligger vid Times Square.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet