Chinatown och Little ItalyOm man åker till New York så bara måste man åka till Chinatown och gå igenom dom kvarteren. Det är verkligen som om man har åkt till ett helt annat land och det är helt olikt resten av Manhattan. Byggnaderna är helt annorlunda och dom flesta skylten är både på kinesiska och på engelska.
Det finns även massor med marknader med alla prylar man kan tänka sig. Man kan pruta rätt så bra här också  ;)
Och så får man inte missa att äta god kinamat när man är i China Town. Vi hittade ett jättebra ställe där vi var dom enda som inte var kineser (vilket är ett bra betyg, för dom vet nog vart man hittar bra mat) och maten kostade bara 5 dollar! Supergod och billig mat! Rekommenderas!
Sen gick vi vidare mot Little Italy men det området var inte alls lika stort som Chinatown. Det kändes som om Chinatown håller på att spilla över i Little Italy men det fanns en hel del pizzerior och ställen där man kunde köpa ravioli, parmaskinka och andra deliketesser.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
britta bloggar
2012-03-02 @ 20:24:31 Blogg: http://brittabloggar.se

Åh vad härligt det ser ut!

Jenny
2012-03-03 @ 15:48:49

Men vad hette stället ni var och åt på då? Du kan ju inte rekommendera utan att skriva ut namnet! ;)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet