bambi

Chocolate chip pancakes for breakfast


Så här ser mina frukostar ut här i New York. Jag älskar amerikanska pannkakor och det var lite svårt att välja vilken sort jag skulle ha. Blåbärspannkakor är så himla goda men valet föll till slut på pannkakor med chocolate chips.




Jag kom på att jag måste faktiskt köpa med mig chocolate chips hem till Sverige. Lite skandal att det inte finns i Sverige - utan att vi måste hacka vår choklad själva!! Jag berättade detta för en amerikan som ville sälja biljetter till oss och han blev väldigt chokad och undrade vad det var för u-land i bodde i... haha...
#1 - Anonym

JA det är så hämskt jobbigt att behöva hacka chokladen själv!!!

#2 - Sophie

Du de finns visst och om de finns där jag bor, bör de finnas i Stockholm. Ett tips! ironisk Leta bland bakgrejerna! Och som någon annan skrev här uppe - jätte jobbigt att hacka...

#3 - Anna, Gbg

Klart det finns chocolate chips här i Sverige. Det har vi köpt i flera år, finns bland blockchokladen...

#4 - Caroline

Det finns!

Både chokladfabriken, åre chokladfabrik och den där lilla chokladbutiken i Gallerian säljer goda! Vit choklad, mjölkchoklad, mörk choklad och även apelsin, päron och jordgubbschoklad finns!

#5 - Pappa Gabriel

Måste bara skriva.. Cool blogg och häftiga bilder.. Lite annorlunda blogg och jag gillar det.. Har själv en pappablogg med mix av träningsblogg.. Skriver även en hel del om inredning.. Rätt ny bloggare.. Kramar Pappa Gabriel..

#6 - Cilla

Jag bor inte i Stockholm, utan i en liten mindre stad o tom här finns chocolate chips i mataffärerna. Som redan skrivits, titta bland bakgrejerna.

#7 - lena

Dr. oetker har. Finns i alla mataffärer här i min lilla håla! Min son köper dem som lördagsgodis....