bambi

Cupcakes from Crumbs Bake Shop

Crumbs Bake Shop ligger på 42nd Street och är verkligen en dröm för någon som mig som älskar cupcakes. Det är inte lätt att bara välja en eller två cupcakes att mumsa på, men som tur är så finns en liten avsmakningsask att köpa med 12 stycken av deras bästsäljare i miniformat för $20.


Grashopper heter den gröna (längst ner till höger på bilden) med den härliga kombinationen av choklad och mint. Favoriten av dom alla var nog Red Velvet cupcake. Jag har bakat dessa förut (recept finns här) och det är verkligen en ljuvlig cupcake, konstigt att den inte finns i Sverige. Även Oreo-cupcaken var riktigt mumsig (där har jag också bakat en version tidigare - receptet finns här)!


Fanns även mega-cupcakes för $35. Undrar hur många man kan vara och dela på en sån?
#1 - Jenny

Åh vad gott det såg ut!

#2 - Linda-matstugan

Daaaarling, Ni verkar ha det bra och har ätit en massa gott!! Så roligt att se vad ni gör, längtar tillbaka till NY! Du, misa inte det trendiga området NOLITA. Där finns en bra restaurang Le Gitane och Littel cupcake bakeshop - De ligger supernära varandra. Alltså bra att ta en lunch på Le Gitane (Hälsosam god mat) och sen poppa över för ngt mindre hälsosamt, se mitt inlägg http://matstugan.blogg.se/2011/july/sista-dagen-pa-manhattan.html

#3 - Amanda

Hej!

Har precis hittat till din blogg och gillar den massor. Och så underbart att du bloggar från new york - drömmer om att åka dit och nu blir jag ännu mer sugen - får övertala sambon när kidsen är lite större!

/Amanda

#4 - Camilla

Visst är New York häftigt! Var där i april förra året. Besökte då bl. a American Museum of Natural History. Det var riktigt häftigt. Väl värt ett besök om man gillar museum. Empire state building måste ni så klart besöka.

#5 - tindra

jamjam skicka hit!

#6 - Sara - Mamma till Max 3 år

Oj så mycket gott!!