bambi

Dagens Leah


Som ni ser så har Leah faktiskt nån klänning, men lekvänliga såna. Som denna snygga i tjock ekologisk bomull från Geggamojas nya vårkollektion. Jag gillar den (älskar lila) och Leah älskar dom stora fickorna på sidorna. Till den har hon leggings från me&i.

P.S. Missa inte att vara med och tävla om ett Lego DUPLO set!
#1 - Anonym

Hur menar du med lekvänlig? Klänningen är superfin men den ser väl ut som klänningar brukar i form och längd, i alla fall på bilden.

#2 - BAMBI

Anonym Den är inte i ömtåligt material, muddar på ärmarna, inte så vid, osv.

#3 - Johanna

Vad söt hon är.... Jättefin klänning! Min son Edwin har likadana leggings, visst är de fina!!!

#4 - Amanda

Ser mysig ut, men lite väl lång. Har Zack någon klänning? Om inte: Finns det någon särskild anledning till det, eller har det bara blivit så?

#5 - Hellis - Design på flera sätt

Klänningen ser jätteskön ut! Och så fint hon passar i färgen!

#6 - BAMBI

Amanda Denna klänning fick vi av Geggamoja och är alltså inte köpt eller något som jag har valt själv. Samma sak med skjortan som Zack har från eBBe. Företag skickar gärna skjortor till Zack och klänningar till Leah. Jag har faktiskt gett bort ett par klänningar som vi har fått skickade till oss men denna kändes okej tyckte jag!



Men om Zack efterfrågade en klänning eller Leah en skjorta skulle jag defintivt köpa en åt dom!

#7 - Mia

Fin den var! och det finns så många fina klänningar utan att vara gulliga och puttinuttiga.



/Mia

#8 - storasyrran

Tråkigt att du känner att du nästan måste ursäkta att Leah har en klänning. De flesta klänningar och tunikor är mycket sköna och lekvänliga!

#9 - Marita

Jag tycker att tunika/klänning och tights är perfekta lekkläder, inget som glider upp och visar magen så den blir bra och jag väljer också mjuka sköna kläder.

Min favorit är House of Lolas klänningar som är snygga, mjuka, sköna och praktiska. =)

#10 - Rita

Håller med storasyrran och Marita! Som du vet älskar mina flickor att ha klänning på sig och har det också flera gånger i veckan på dagis och i skolan och ALLA deras klänningar ser ut sådär (möjligtvis lite kortare då). Jag blir faktiskt lite förvånad över att du tror att man som förälder skulle vilja att barnen har på sig klänningar som det inte går att leka i, eller att barnen ens skulle vilja ha på sig nåt sånt. Det finns inget som är mera lekvänligt än klänning tillsammans med tights eller strumpbyxor. Jag har försökt otaliga gånger att få min 8-åring att ha jeans eftersom de håller längre än tights, men nej, hon lever i sina tights och väljer alltid klänning eller tunika till. Me&I:s klänningar och tunikor är våra absoluta favoriter! :)