bambi

Föreläsning på Blog Jam Session


Blog Jam Session var på Café Opera. Här ser ni Katarina från Loppi på scen!


Ja, igår var det alltså dags för mig att stå och föreläsa om bloggekonomi på loppi.se's event Blog Jam Session. 100 bloggare i fem grupper gick runt på olika stationer för att få tips och inspiration till deras bloggning. Vid en av stationerna stod jag och Johanna. Johanna berättade om WordPress och jag berättade om bloggekonomi.

Vi hade bara 30 minuter på oss (som vi två skulle dela på) och prata om våra ämnen. Det var extremt tajt om tid måste jag säga. Första gruppen hade jag ungefär 5 minuter på mig, då Johanna började och hennes del drog ut på tiden en hel del... men sen blev det lite bättre. Men det var lite stressigt att hinna prata om allt som jag hade tänkt. Jag hade gärna haft 30 minuter själv att prata!

Men det var verkligen jätteroligt att få prata om bloggekonomi och jag hoppas att jag inspirerade många! Det var många som fotade mig och kom fram och pratade, vilket alltid är jätteroligt! Jag har kollat runt lite, hittade några få bilder och även en del fina ord:

Vi fick lära oss ta fina bloggbilder, det var lite wordpress & bloggekonomiskola (hade kunnat lyssna hur länge som helst på det) - Stadstjej blir lantlolla

Bloggaren Bambi föreläste om samarbeten och bloggekonomi åh jag önskar att hon hade fått mer tid för det kom upp så mycket frågor och tankar.. - Axdal
#1 - ♥ Sojkas framtid ♥

Vilka härliga ord att läsa! Förstår att man blir både rörd och glad! :)

Kram!

#2 - Anonym

Visst var det ikväll man skulle få veta vem som vunnit duplot?? :)

#3 - Fnulan

Jag är stolt över dig!

#4 - Det ljuva 40plus livet

JA, det var verkligen inspirerande. Som sagt - synd att du inte fick mer tid! Tack så hjärtans för en bra föreläsning.

#5 - Alfva

Jag är rätt övertygad om att det var er station som var den populäraste och jag håller med om att ni borde haft lite mer tid.

Tycker du skötte dig exemplariskt när vi var där uppe! :) Hela bloggekonomi avsnittet hade nog behövt vara ett eget, för jag är säker på att vi är många som inte har en aning om vad som egentligen gäller!

#6 - BAMBI

Fnulan Tack vännen! :)



Alfva Tack! Va glad jag blir :)

#7 - vuxenmamman

JAg vill förstå.....var kan man lyssna på dig? Kanske min syrra Fnulan vet var jag hittar dig förresten...:-)

Letar också efter någon som kan hjälpa mig få till så att alla kommentarer jag svarar på visas via email hos mina läsare. Har du tips på vem som kan ge mig det svaret när man använder svenska wordpress.



#8 - Nina

Tyckte absolut att du var bäst. Din station hamnade högst upp på min lista. Då menar jag din del. Jag har ju inte wordpress, så det kändes inte så relevant. Nästa gång kanske du kan få en hel bloggekonomi för dig själv. Det intresserar ju både stora som små bloggerskor.



krams

#9 - MV

Vilken bra grej! kan du inte komma ner till göteborg och föreläsa!!!!Jag är en nybliven mamma som just börjat blogga om virkning. Så håll ögonen öppna om du gillar att virka, jag gör egna mönster som kommer läggas ut på bloggen. Mycket söta barnkläder! Tack för en fin blogg!

#10 - Marie-Louise

Tack för en mycket bra "föreläsning" - jag hade gärna lyssnat mer på dig. Ett hett och intressant ämne - för mig som relativt ny och liten bloggare. Tack för en trevlig lördag :) Kram

#11 - Stephanie

Det var verkligen intressant att lyssna på dig. Och jag tog åt mig av många små tips du gav. Riktigt intressant. Tack :)



/ Stephanie