bambi

Godmorgon söndag och godmorgon sommartid!


Om exakt en månad fyller denna cooling 2 år!



God morgon kära bloggisar! Förut så var jag alltid lite sur över att få en timme mindre att sova med nu känns det helt plötsligt bra att ställa om till sommartid för det innebär att barnen för en gångs skull vaknar efter kl. 6!

Idag ska vi iväg och träffa vänner och gå på förhandsvisning av nya Lill-Skansen. Det är en helt ny inomhusanläggning så det ska bli jättespännande att få besöka en vecka innan det öppnar för allmänheten!


Glöm inte: att följa mig på twitter @bambiblogg, att tävla om TRE stycken babykits från Burt's Bee (inte så många tävlande = stor chans attr vinna!) och att följa bloggen på Bloglovin' om ni inte redan gör det!
#1 - Maddie

Hihi, och jag som nyss skrev på facebook att nu när det blir sommartid så blir barnen ännu piggare på kvällarna och därmed ännu svårare att få i säng i tid ... :)

#2 - Johanna

Så kul jag har precis startat en webshop och får hela tiden mail när folk skriver om märken jag säljer. Helt plötsligt får jag följa X-antal nya bloggar, så kul.

Fin blogg! Kolla gärna in www.byengberg.com . Där finner du min blogg, som var anledningen till att jag skapade min webshop :).

Ha en fin dag.