bambi

H&M shopping
Hittade lite fina kläder till barnen igår på H&M. Jag är lite svag för hängselbyxor och för katter... så denna kunde jag inte motstå (till Leah):



Sen så älskar Zack linnen så han fick dessa två:


Den vänstra är för tjejavdelningen och den högra från killavdelningen. Jag blev rätt så förvånad när jag hängde upp dessa bredvid varandra och såg att den från tjejavdelningen var bredare än den från killavdelninen!! Det brukar ju alltid vara tvärtom! (Ja, det är samma storlek på dom....)
#1 - Luxxie

Vilka söta hängselbyxor! Älskar katten som sticker upp i fickan :)

#2 - vintageRetroPrinsessa

Vilka snyga linnen det andra ska jag kika på till min dotter Hoppas att det finns :)



Mvh Jessica Njut helgen :)

#3 - Anonym

Tjejkläderna brukar ju alltid vara smalare? Fina byxor, men ena linnet t Zach var väldigt tjejigt...

#4 - Anna, Gbg

Att det skiljer i storlek på dessa linnen beror troligtvis på materialet vilken typ av trikå det är. Även om båda skulle vara tex 100% bomull så skiljer det i hur breda de ser ut pga av stickningen av trikån. Den vänstra är troligtvis single jersey och det andra ser ut att vara en ribbtrikå. Ribben är mer elastisk och därför ser den mindre ut på galgen eftersom den drar ihop sig vid stickningen. Man måste räkna med vissa skillnader i storlek när det är stickat (all trikå är ju stickad) på olika sätt. (jag jobbar med barnkläder och har pluggat textila material). Det var dagens textillektion ;-)

//Anna

#5 - Saga -mamma till Emilia

fint! Speciellt linnet till höger med alla fina färger :)

#6 - Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Gillar hängslebrallorna. :-)

#7 - Sara - mamma till Edvin och Betty

Jag minns hängslebyxor som otroligt klumpiga och obekväma när jag var liten. Blir därför förvånad när du, som säger att tunikor/klänningar hämmar barns lek, gärna klär dina barn i sådana. För mig känns en mjuk bomullsklänning m mjuka leggings mkt lekvänligare än ett par hängslebyxor.. Alltså, jag skriver absolut under på ditt genustänk och klär själv våra barn i barnkläder istället för flick/pojkkläder så det är inget påhopp på dina val utan endast en fundering.. Är det inte klumpigt m sådana byxor under overallen? Kram!

#8 - ? ? ? BAMBI ? ? ?

Sara Nej, tvärtom tycker jag. Hängselbyxorna håller tröjan inne, så den åker inte upp i overallen eller liknande. Tycker att hängselbyxor är väldigt praktiska.

#9 - Sara igen..

Där ser man =) Misstänker att de säkert är smidigare än vad de var när jag var liten men jag tror ändå mer på ett par mjuka mysbrallor :) Tack för en bra blogg förresten, är lite dålig på att säga sånt men det är alltid kul att gå in och läsa här!