Jersey Boys på Broadway och 10 års firandeIgår kväll var vi på musikal på Broadway och såg Jersey Boys. Men först gick vi till en lite finare restaurang i Hell's Kitchen området. Det var lite jobbigt att gå på toaletten och kissa när det fanns en kvinna väntandes på en utanför lyssnandes och sen sätter hon på handfatet åt en och står och väntar med handduk. Men det var supergod mat i allafall och det var ständigt några stycken runt bordet som fyllde på vinglaset eller vattenglaset.Detta var kvällen som vi firade 10 år tillsammans och vi pratade om framtiden. Vart ska vi åka någonstans när vi firar 20 år tillsammans, kanske tillbaka till New York?


Musikalen sen var helt FANTASTISK! Vi hade väldigt bra platser på tredje raden så vi såg och hörde väldigt bra. Men dom som uppträdde var så duktiga och proffesionella. Man fick inte alls fotografera där inne och det var någon som sa till när maken tog detta kort på mig innan föreställningen:
Jersey Boys handlar om gruppen The Four Seasons som kom ifrån Jersey och slog stort med låtar som Big Girls Don't Cry, Walk Like a Man, Can't Take My Eyes off of You, mfl. Otroligt duktiga sångare och otroligt duktiga på att dansa! Det var en helt underbar föreställning!!


Och jag kunde inte låta bli att köpa denna till Leah (ville handla massor eftersom jag älskade föreställningen så mycket men det var rätt så dyrt!):Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
tindra
2012-03-01 @ 19:42:15 Blogg: http://tindraohara.blogg.se/

Stort grattis till fina ni..önskar er många många många tiotals år fyllda av lycka,kärlek & hälsa. Kram!

Viktoria - Pinkpastry
2012-03-01 @ 20:03:39 Blogg: http://pinkpastry.blogg.se/

Åhh va roligt det är att få följa er på NY resan. Längtar tillbaka sjukt mycket, gifte mig där = )

Karen
2012-03-02 @ 04:05:55 Blogg: http://www.fullcirclestar.com

Your trip to New York is a wonderful way to celebrate 10 years. I am enjoying your pictures as you highlight the best of the Big Apple.

Enjoy the rest of your trip.

Kram,

Karen from Canada

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet