bambi

Lite lyx mitt i allt kaos




Budet som ringde på imorse, mitt i allt kaos, kom med en sån fin frukostöverraskning från Jysk. Den innehöll nybakta croissanter, supergoda smörgåsar, vindruvor, juice, marmelad, tulpaner och ett tänt ljus.

Det var verkligen en roliga överraskning och det blev en härlig kontrast mitt i hosta, kräkande och tvättande. Efter jag och Leah tog en dusch så satte vi oss ner och njöt av allt det goda! Croissanterna smälte verkligen i munnen, har aldrig ätit så goda croissanter förut!



Men ni kanske undrar varför Jysk budar hem frukost till mig? Jo, det är för att uppmärksamma att dom den 15 mars öppnar upp sin första City butik i Kista Galleria. Sedan kommer det komma fler city-butiker för att inrikta sig lite mot dom som bor i stan och inte har bil (precis som vi!) men dom kommer att även vara mer anpassade till den urbana livsstilen.

Det som fanns på brickan (förutom maten och blommorna) går att köpa hos Jysk. Brickan tyckte jag var jättesnygg, likaså brödkorgen och vasen (som har så snygg detaljer!).


En nyduschad Leah mumsar i sig lite vindruvor




P.S. Missa inte mina auktionerna på Tradera som slutar ikväll! En massa Odd Molly, Nova Star och en superfin våroverall från Katvig (storlek 80 men är mer som storlek 86).
#1 - Anonym

Det såg ju smaskigt ut! Vad generöst. Hur många fick sådana här tro? När City Gross öppnade i staden där jag bor delades det ut mycket välfyllda frukostkassar till SAMTLIGA hushåll i stan! Oj vad snopna vi blev när vi öpnnade dörren på morgonen! Mycket bra reklam!

#2 - Vanilla - mamma till Lilla hjärtat ♥

Mmm, vad gott det ser ut! :-)



Ha en bra kväll!

Kram