bambi

På gång

Bjuder på en rolig bild från smygpremiären av LillSkansen. Vet inte vad det är med Leah och hennes tunga som alltid ska sticka ut nuförtiden  ;)   Det har varit många events nu på sistonde och imorgon är ytterligare ett då jag ska iväg och lära mig att grilla med ICA. Det ska bli roligt! Jag älskar att grilla!

Idag är sista chansen att tävla om tre stycken Burt's Bee Baby kits! Missa inte heller chansen att vinna en ABC-väska från Oskar & Ellen! Hoppas att ni inte har tröttnat på tävlingar, för det är fler på gång!  ;)
#1 - ENDENISE

åh vi skulle gått på det där men blev sjuka :(



sv: Dom är köpta på en butik som heter Brisak, som ligger här där vi bor, tror inte den finns bara här. Dock har dom samma inköpsställen som ex ullared osv. Så jag skulle tippa att dom finns på såna typer av butiker :)

#2 - Hanna

Tröttnar aldrig på tävlingar :)

#3 - Carola

Hej! Kan du snälla svara på detta så fort du kan :) Jag ska baka de där browniecheescake grejerna med hallongrädde på imorgon o kommer att ha "bottnen" i kylen hela natten före jag på lördagen sätter på hallongrädden. Men ska man servera dem direkt från kylen sen eller kan man ta fram dem ½-1 timme före så de blir lite "varma"? Eller blir det bara gojs då :) Sorry jag är inte en van bakare eller bakverksätare heller för den delen :D Tack på förhand!

#4 - Liten

Bambi!

Jag har en bloggönskning!

Jag läser just nu till undersköterska och där får jag också lära mig grunderna till psykologi.



Kan du inte blogga mer om psykologi? Du skriver på ett sånt sätt som är lätt att förstå :)

#5 - ? ? ? BAMBI ? ? ?

Carola Jag hade nog tagit fram den en kort stund innan. Jag hade ju min ståendes framme i nån timme eller två och den var fortfarande god där mot slutet (och inte alls geggig).

#6 - Carola

Ok, tack för svaret!