bambi

På lördag smäller det!


Är det någon av mina fina läsare som ska gå på Blog Jam Session på lördag? Jag ska nämligen föreläsa om bloggekonomi då! Det känns pirrigt, nervöst men samtidigt jättekul! Så imorgon ska jag förbereda mig men jag ska även försöka klämma in en lunch med en kompis.

Sen har jag även lite andra (större) grejer på gång. Men jag vet inte om jag vågar. Skulle ni våga vara med på tv? Det känns så beständigt, om man gör bort sig så visar dom kanske det ändå... man har inte så mycket kontroll känns det som.... Eller vad säger ni? Skulle ni våga?
#1 - Tess

Vore kul att gå på event nån gång, men bor i Värmland och eftersom de flesta events är i Stockholm eller Göteborg så är det tyvärr lite krångligt :-S Men nån gång....nån gång! :-)

#2 - UlleBulle

Ja förtusan.... ta steget!

#3 - VI 3 MOT VÄRLDEN

Tanken var att jag skulle komma! Nu har Vilja kräksjukan här så vi får se hur det blir. Håller tummarna! Vore kul att ses :)



KRAMIS <3

#4 - Rosi med bebis och 2 stora

Jag ska dit, och jag är också lite nervös trots att jag inte ska föreläsa ;) Det går säkert superbra för dig, ska bli kul att få lyssna.



Och klart du ska våga ta steget..! Om jag vore väldigt säker och insatt i det det skulle handla om så tror jag att jag skulle våga.

#5 - Anna

Jag ska dit! :D

#6 - Lina

Ja jag skulle nog våga om det var något jag kände att jag kunde och brann för :)



Tror du skulle klara det galant! :D

#7 - Martina

Jag skulle ha gått på Blogjam men så fick jag en biljett till Melodifestivalens genrep på lördagen istället så jag valde bort eventet.



Hade faktiskt sett fram emot bland annat din föreläsning!



Jag tycker du ska ta steget med det där med tv...om det är ett seriöst program :-)

#8 - Evert

Riktigt häftigt :P

#9 - curlingmamman

I´ll be there :) Ser framemot din föreläsning.Klart du ska vara med på tv om det känns som rätt forum.kramar/Diana

#10 - Ann

Såklart du ska vara med på tv. T.o.m. en blygis som jag har vågat vara med i Vem vet mest två gånger. Det var utmärkt terapi kan jag lova :-)

Go for it!