bambi

Sandwichar i stora lass!


Gårdagens fredagsmys bestod av hemmagjorda "Sandwichar". Först bakade jag och barnen kakorna, sen åt vi en superhärlig middag och sen så bredde vi på glass på kakorna och njöt av dom i soffan. Inte så tokigt! :)

Va duktiga ni var på att gissa Draw Something bilderna! Ni är många som har lagt till mig där nu, men jag ska försöka hinna med alla (jag märkte att jag ritade helt fel till en av er! jag trodde att jag hade klickat på "perfume" men när jag skickar iväg bilden så ser jag att jag borde ha ritat "necklace"... haha... så du som fick den bilden måste ha tyckt att det var jätteskumt!).

Här kommer dom rätta svaren: 1.) Sandwich (vilket jag tyckte var OMÖJLIGT att se), 2.) Aquaman, 3.) Dandruff och 4.) Hotsauce (ja, den borde jag kanske ha kunnat listat ut...)
#1 - Hanna

Och du målade en finfin pyramid och jag fick hjärnsläpp, för jag konstaterade direkt att just pyramid inte gick att skriva.....sorry!

#2 - Eani

He he det var till mig. Nä jag förstod inte mycket mer än att det måste blivit något fel. Men sen klarade jag inte ens att lista ut hamster som var solklar.