bambi

Söndag
Förlåt för dålig uppdatering, men jag väntar på bilder från gårdagens event! Det var många som fotade när jag höll föredrag så jag hoppas att det dyker upp lite bilder snart så att jag får visa er.

Det har även varit lite smått kaos här hemma. Vissa dagar är det bråk om minsta lilla och syskonkärleken syns inte till alls. Men nu sover den ena så då blir det lite lugnare  ;)

Jag brukar inte kolla på melodifestivalen men igår när det var final så kände jag att jag kanske borde se det. Sen var jag även så trött efter dagen så det var skönt att bara ligga i sängen och titta på tv. Det var en del bra låtar och jag tyckte helt klart att rätt låt vann. Men jag tyckte att även Dannys låt var väldigt bra, lite synd att han är så besviken över sin andra plats. Men undersökningar har visat att den som kommer tvåa är den som är mest besviken, till och med den som kommer trea är gladare för att den känner att den åtminstonde har kommit bland topp tre och vunnit brons. Trean känner att den var nära att inte alls vinna medalj/komma bland topp tre medan tvåan känner missnöje över att inte ha vunnit och att det var nära att den vann.  

Dagens tips är dessa snygga och praktiska Margrethe skålar med lock som just nu finns som kampanj hos Campadre 399 kr istället för 639 kr. Alla hemmabagares dröm! :)

#1 - Lina

Hej vännen, kul å se dig igår :) Fantastisk bra föreläsning :) Allt bra m er annars? Du har ju sååån FIN blogg :) Ha en bra sönda, kram kram Lina

#2 - Jessica S

Kul att ses igen igår! Jag tycker din föreläsning var kanon även om jag kände till det mesta! Dock väldigt dumt att du fick så lite tid och att du varenda gång fick ta ditt på typ 1 minut medan folk i princip redan var på väg därifrån... Kram!

#3 - Lina

Glömde säga att jag har ju länkat t dig oxå, kram