bambi

Star PRs barnpressdag
Idag har det verkligen varit fullt upp. Har så mycket att göra nu på jobbet med IB som har internals som ska skickas in och snart är det exams. Sen slutar min kurs i pedagogiskt ledarskap denna vecka också!

Sen direkt efter jobbet så åkte jag och hämtade barnen och vi åkte iväg till Star PR som hade pressdag med inriktning mot barn. Det bjöds på pannkakor, glass, russin och en massa lek!



Man fick hålla koll på Leah för hon tog godis hela tiden ur skålarna och smakade på dom.... och la sen tillbaka dom i skålen. Detta märkte jag efter ett tag... haha...



Dom representerar bland annat Bobby Car (eller företaget bakom) så jag pratade lite med dom om. Så i framtiden så kommer ni kanske se några roliga samarbeten tillsammans med dom! Det är verkligen toppen att få gå på såna här pressdagar och knyta kontakter!
#1 - ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hjälp mig att vinna, krävs endast ett klick, inget mer: http://www.studeravidare.se/bloggc?id=q9i5j0o0hgj&sv



Kom ihåg att du kan klicka en gång per dag! Har bannern höst upp på bloggen också (http://angelica.blogg.se) - Skulle betyda grymt mycket om ni ville hjälpa mig genom att klicka, helst varje dag!

#2 - Therese

Vad roligt med ett event anpassat till barnen och att få göra något litet extra en vanlig torsdag!