bambi

Tävling: Vinn ABC-väska från Oskar & Ellen

Dags för en till tävling! Denna gång vinner TRE av er en jättefin ABC-väska från Oskar & Ellen (värde 329 kr/st)!


Produktbeskrivning: Varje djur hör till en bokstav. Varje bokstav är sydd som både stor och liten bokstav. En del djur är vadderade och sitter fast i ett band, en del är sydda applikationer. Barnet tränar alfabetet, namn på djur, färger, hur djuren låter m.m Väskan är lätt att ha med sig på resan.

För att vara med och tävla om en av dessa fina ABC-väskor så behöver ni bara svara på frågan: Vilken produkt är er favorit ur Oskar & Ellens sortiment? Skriv gärna också en kort motivering varför just den produkten är er favorit!

Tävlingen pågår till den 31 mars!
#1 - Lina, Kian & Bebis N i magen

Det måste nog vara flaggorna från Aktivitetstavlor. Sonen är väldigt förtjust i flaggor och kan se dessa från mils avstånd känns det som. Detta skulle i iallafall hålla honom sysselsatt några timmar :)



#2 - Helena

Jag har just denna väska som favorit! Tycker den är superfin, och som lärare gillar man ju att det är bokstäver med :) min lillkille fyller snart år och detta skulle vara en underbar present att få ge honom! Håller tummarna hårt :)

#3 - Line

Jag är väldigt förtjust i sångpåsen med figurer. Har köpt det i present både till syskonbarn och till mitt gamla jobb (är förskollärare). Fina och smidiga om man inte orkar fixa sångfigurer själv! Och sjunga gillar ju typ alla barn.

#4 - Lotta Anderström

Jag tycker om väskan med cirkus. Kan tänka mig att min lille grabb hade älskat den när han blir lite äldre. Gillar även väskan man kan vinna då abc alltid är bra att leka med då jag gillar kombon lära och leka!!!

#5 - Carola H

Sångpåsen är min favorit! http://www.oskarellen.se/produkter/sang-och-spel/sangpase/



Härligt spännande och roligt för barnen och går att variera i det oändliga om man vill.

#6 - Jessica S

Utklädningskläderna är mina favoriter med den här i spetsen http://www.oskarellen.se/produkter/utkladnad/ponny/

Mina barn älskar att klä ut sig och det här är enkelt för dom att ta på själva och de finns i måga olika varianter. Hur söta som helst (och några läskiga!!!).

#7 - Jennie

Oskar & Ellen har mycket fint, bl a sångpåsen som är en riktig toppenpryl. ABC-väskan hade passat min 4-åriga dotter perfekt då hon är inne i en period som handlar mycket om bokstäver och att skriva!

#8 - Helena

Åhh absolut "hangaren", flygplatsen med alla planen! Den köpte jag till vår lilla tjej, (som inte är så liten längre, fyller 4 år i sommar!) och vi har lekt så mycket med dem när hon var liten och även nu. Verkligen roliga och tuggvänliga :)

Min sötis skulle bli helt överlycklig om hon fick en ABC-väska eftersom hon är väldigt intresserad av bokstäver!

"Mamma, jag börjat på E och du på H" hörs det ofta när vi ser bokstäver :)

#9 - Camilla C

Jag gillar världskartan och människorna till. Helt fantastiska!

#10 - Hanna

Jag är gärna med och tävlar. Egentligen vill jag välja fler favoriter, då jag älskar allt ur "låtsaslek". Men måste jag välja blir det glasscafé. Sådana leksaker inbjuder verkligen till rollekar, vilket i sin tur är fantastiskt för språkutvecklingen, matematiska baskunskaper och samspelet mellan två eller fler.



Skulle vi vinna får nog barnen ge dem i present till sin kusin.



Må gott!

#11 - Karin

Vi har sångpåsen och min Alfons älskar den! Så det är min favorit. Nu önskar vi oss lite fler sånger till den bara, eller mest jag som tröttnat på att alltid sjunga samma ;)

Väskan verkar ju kanonfin!

#12 - Karin

Vi har sångpåsen och min Alfons älskar den! Så det är min favorit. Nu önskar vi oss lite fler sånger till den bara, eller mest jag som tröttnat på att alltid sjunga samma ;)

Väskan verkar ju kanonfin!

#13 - Fanny

Min favorit är världskartan. Helt fantastisk!

#14 - Liselotte Bergstedt

Sångpåsen - helt klart! För att den på ett lekfullt sätt inspirerar både vuxna och barn till att sjunga...

#15 - care69

Min favorit är sångpåsen!



Har tipsat:

http://care69.blogspot.se/2012/03/31-mars-vinn-en-jattefin-abc-vaska.html

#16 - storasyrran

Världskartan är helt ljuvlig!

Både lekfull och lärorik på samma gång!

Perfekt!!

#17 - Petra

Hangaret med de små mjuka flygplanen är ju bara för gulligt!

#18 - Amanda

Vi älskar sångpåsen här hemma. Går att leka med på massa olika sätt: sjunga förstås, leka med figurerna, plocka i och ur och att använda den som liten väska och gå runt med på axeln är väldigt populärt just nu.

Vi har köpt flera figurer till påsen och nu i julas även julfigurer vilket jag tyckte var väldigt roligt då barnen kunde en del julsånger från förskolan!

#19 - liselotte

Är gärna med och tävlar!

Favoritprodukt är http://www.oskarellen.se/produkter/latsaslek/matlagningsset/ ett helt matlagningsset att leka med, mjukt och skönt.

#20 - Emmelie

Sångpåsen är en favorit, gav bort en sådan i doppresent och den var väldigt uppskattad. Fortfarande uppskattad av min treåring när hon kommer över någon som har en.



Hade gärna vunnit väskan, perfekt för Ebba som börjar intressera sig för bokstäver =)

#21 - emma

Jag tror att favoriten just nu är alla utklädningskläder och sång påsen om du frågar min snart 2 åriga dotter då det är saker som används flitigt (tyvärr inte från Oskar och Ellen).



Hon fyller 2 år i maj och tror att det här skulle kunna vara en present som hon verkligen skulle uppskatta. Som lärare så tycker ju mamma inte det är helt fel att de möter bokstäverna tidigt genom lek.

#22 - emma

Jag tror att favoriten just nu är alla utklädningskläder och sång påsen om du frågar min snart 2 åriga dotter då det är saker som används flitigt (tyvärr inte från Oskar och Ellen).



Hon fyller 2 år i maj och tror att det här skulle kunna vara en present som hon verkligen skulle uppskatta. Som lärare så tycker ju mamma inte det är helt fel att de möter bokstäverna tidigt genom lek.

#23 - Carolin

Matlagningssetet. Mina barn kan leka i timmar med de matlagningssaker de har och det går inte att få för många av dem. Kan dessutom med fördel kombineras med lite hopplock hemifrån, en gammal visp eller kastrull.

#24 - Katja

Här hemma sjungs det en massa så sångpåsen används väldigt flitigt, en klar favorit! Den mjuka luciakronan används åretrunt som utklädnad så den är poppis den med :).



Just nu har dottern upptäckt det här med bokstäver ("där är ett T, det är MIN bokstav" osv så vinsten vore kanon ;)

#25 - Cissi

Sångpåsen är en favorit & används flitigt här hemma :)



Sonen på 2,5 år är väldigt intresserad av bokstäver. Han vet att Bengt börjar på B tex.

#26 - Helena Lindgren

Min favorit är http://www.oskarellen.se/produkter/lekvaskor/dockhus/



Jag tycker den ser så otroligt söt ut och den verkar vara praktisk. Man vill nästan bli barn på nytt när man ser vad söta saker det finns. Men får väl gotta mig i att jag kan köpa till min systerdotter ialfall :) kanske man kan låna av henne.

#27 - Lina (Hemmaheter)

Sångpåsen är nog min favorit. Lillkillen här hemma är inte så gammal än (1 år) men sånger är alltid roligt.

När han blir lite äldre hade nog ABC-väskan blivit popular. :)

#28 - E.K - Mamma till Alicia och Simon

Sångpåse, det är min favorit. Lätt för små barn att visa om dom vill sjunga, och även vilken låt :) orden räcker ju inte alltid till. Jag fastnande även för den rosa Lunchbox'en, så gulligt! (fanns mkt fint där)

#29 - Spacegirl

Min favorit är den ljuvliga afternoon tea. Jag gillar sakerna därför att dom är mjuka och bra att leka med för alla åldrar.

Så sött!

#30 - Lina

Oh så svårt att bara välja ut EN favorit, men det får nog bli sångpåsen min dotter skulle älska den, kommer nog kanske försöka fixa en sån till hennes födelsedag.



Men en ABC väska är också en solklar grej till min lilla tjej som börjat intressera sig för bokstäver. :D håller tummar å tår för vinst! :D

#31 - Josefin

Världskartan till väggen är både fin, rolig och lärorik! Speciellt om man har djur, kartor eller flaggor till! Och det gör inget om djuren hamnar på exempelvis fel kontinent eller i fel element.. Det blir nästan roligare då :)

#32 - Tess

Sångpåsen är en stor favorit här. Connor brukar plocka fram figurerna en efter en beroende på vilken sång han vill att jag ska sjunga :-)

#33 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Dom har så mycket fint, men sångpåsen får bli min favorit då sonen älskar musik :)



#34 - Fröken Gredelin

Jag får väl skriva sångpåsen jag också. Vår lilleman har alltid varit lite "långsam" i utvecklingen och därför är det så roligt att han har börjat sjunga sånger:) Sångpåsen fick han i present av gudmor och man kan ju även leka med de söta figurerna! Dessutom gillar hans mamma att de även gör sig fint i barnkammaren:-)

#35 - Anette

Min o dotterns favorit är sångpåsen. Hon brukar komma springandes med den och vill att vi ska sjunga sånger och dansa med figurerna.

#36 - Julia

Jag föll handlöst för teservisen. Jag har tiomånaders tvillingpojkar och försöker variera deras leksaksutbud med busiga och lugna lekar. Lättast är att hitta leksaker i bus-kategorin och den här teservisen skulle vara ett bra/underbart kompliment till allt bus. En urmysig leksak!!

Liksom AbC-väskan som skulle ge oss många lugnare stunder att studera allt det fina och lära oss djur och senare bokstäver. Den ser underbar ut!

#37 - Veronica

Kakorna är såå söta. Jag uppskattar dem eftersom jag gjort otaliga försök att själv virka kakor till min dotter men misslyckats. Genom Oscar och Ellen fick hon låtsas kakorna hon önskat sig.

#38 - Monia - mamma till Tuvalie ♥

Jag är med :) Min favorit är släktträdet (http://www.oskarellen.se/produkter/barnrummet/slakttrad/)



varför ? Jo, för att jag tycker det är oerhört viktigt för barn att veta sina rötter och vara trygg i det =)

#39 - Desiree Larsen

Just den här väskan är min favorit och dottern skulle bli väldigt glad om hon fick en sådan. Dottern försöker lära sig bokstäver och pratar ofta om vilken bokstav sitt namn, eller ett djur börjar på - därför skulle denna väska passa henne perfekt :)



Har en tävling på min blogg om ett par barntofflor:

http://desiree1988.blogspot.se/2012/03/tavling-tofflor-fran-svinsot.html

#40 - Emma - mamma till Meja och Alvin

Här hemma är sångpåsen en stor favorit. Meja och Alvin använder den dagligen. Nya figurer har vi själva fyllt på med efter hand för att göra den ännu bättre :)

#41 - monika gustavsson

Jag älskar sångpåsen med de olika påfyllnads paketen. Alla figurer uppmuntrar till sång, saga, spontana tankar etc. Med dessa blir leken om ännu roligare!



vh

Mamma Monika

#42 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar. Sonen som snart fyller 5 år gillar bokstäver men har inte knäckt någon kod vad gäller ljuda/läsa. Men det vore jättekul att vinna denna så vi kan kika på bokstäver och underhålla hans intresse.



Länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/march/abc-vaska-313.html



Gillar deras lekväskor, speciellt indiantältet och bondgården (bortsett från den man kan vinna)

#43 - Martina

Med en sångpåse har man alltid något att göra och den är rolig för såväl stor som liten! Mysigt att plocka fram den och göra nått tillsammans som båda blir glada över! :)

#44 - Annica Nilsson

Min favorit är http://www.oskarellen.se/produkter/lekvaskor/hangar-flygplats/



För den är mjuk och pojkar brukar bli väldigt vilda när det gäller såna leksaker.

#45 - Linda Johansson

Sångpåsen! Den är så fin och välgjord och lockar till sång, lek och mys. Min dotter älskar den och jag passar alltid på att ge bort en i present när jag kan! =o)

#46 - Hannele - mamma till två prinsar

Min favorit är: http://www.oskarellen.se/produkter/aktivitetstavlor/djur/



Jag skulle vilja vinna detta till mina barn som ÄLSKAR att lära sig bokstäver och allt som är på saker och ting och detta skulle vara kul att få vinna åt dom också..utveckla deras prat och det är så spännande att höra vad dom kan berätta om dessa saker osv :)

#47 - Johanna - mamma till Leia

Sångpåsen helt klart! Dottern älskar att sjunga och har en liten sångpåse hemma som hon gärna tar fram så vi eller ja, hon, kan sjunga :) Kul att man kan köpa så många olika för att få mer variation på sångerna.

#48 - The Life Of Yarp - Tävlingar!

Ååh detta skulle vara en perfekt present åt min sambos systerdotter :).



min favorit i deras underbara sortiment är http://www.oskarellen.se/produkter/sang-och-spel/sangpase/ sångpåse! så himla bra grej och så roligt för barnen :)



håller tummarna!



Kram nathalié

#49 - Millah - mamma till Amilia ❤

Jag är jätte gärna med och tävlar om detta fina pris :)



En av mina favoriter är: http://www.oskarellen.se/produkter/barnrummet/forvaringskorg-muffins/

så himla fin och gullig att ha i barnrummet..



Hoppas på tur.. Kramar // Millah

[email protected]

#50 - Sofie Lindholm

Favoriten är faktiskt denna underbara ABC-väska. Färgglad, lärorik och rolig att gá och bära pá för barnet .Tre flugor i en smäll :)) Kan inte bli bättre än sá.



Háller tummarna för oss

MVH

Sofie

#51 - emelie-mamma till elliott och leila

min favorit är såklart sångpåsen. Så himla smart idé att få barnen lära sig massor samtidigt som de får sjunga med. Smart sätt för barnen att lära sig vad djuren heter.



#52 - therese

Som för så många andra är sångpåsen med alla de olika samlingarna av figurer storfavorit här hemma hos såväl liten som stor. Används i stort sett varje dag:-)

#53 - Katarina

http://www.oskarellen.se/produkter/latsaslek/matlagningsset/ är en av mina favoriter eftersom det är leksaker som verkligen stimulerar till lek där barn får använda sin fantasi. För barnen är det också ett sätt att göra verkligheten begriplig - de tittar på oss vuxna när vi handlar i affären, lagar mat... och i leken gör de likadant. De får också möjlighet att fantisera och pröva nya saker - för det är ju ändå på låtsas! :)

#54 - Camilla

Min son Emil älskar safarikartan med alla hans favoritdjur på! Han har precis lärt sig härma alla djuren och han låter bara för söt :)



Det skulle vara kul att vinna abc-väskan då kan vi öva på bokstäver och samtidigt kolla på djuren som han älskar.

#55 - Jessica

I min familj älskar vi sångpåsen, just nu är tomten favorit så här lagom till våren sjunger vi tomtesånger för full hals.

#56 - Sara - mamma till Edvin och Betty

Åh, sällan jag orkar delta i tävlingar (brukar inte ha tur) men denna tävling VILL JAG VINNA :) Vår underbara lilla E som fyller 4 om två veckor och som just nu kämpar med alla dessa bokstäver.. Har aldrig sett honom gå in för något som han gjort nu med bokstäverna. Det är fantastiskt och värmer verkligen i hjärtat! Om jag ska välja någon favorit så tycker att att teservisen är supermysig, annars har sångpåsen med julsånger använts mycket :) Nu håller jag tummarna..

#57 - Alfva

Sångpåsen är den absoluta favoriten här! Fast egentligen finns det ju mängder med andra saker också!

#58 - Mio

Jag tycker släktträden (speciellt det färgranna) och förvaringskorgarna är fina, men det skulle vara roligt om det var större och man kunde flytta om tavlorna på släktträdet efter behov av syskon, fastrar och mostrar, och lägga till fler

#59 - Tilde och Filips mamma

#60 - Tilde & Filips mamma

Världskartan är min favorit! Vi reser ganska mycket och tycker om at prata om världen och olika länder. Dessutom har vi adopterade barn i släkten så därför brukar bl.a. födelsedagar firas med flaggor från olika länder. It's a small world after all :-)

#61 - annika

min favorit är

http://www.oskarellen.se/produkter/latsaslek/lunchbox/

är lunchboxen att resa i lekens värld fantisera och bygga en förtrollad värld

#62 - Catrin Axelsson

Sångpåsen är både min och lille Algots favorit. Framförallt älskar han kanelbullen som tillhör sångpåsen högt och det är nästan omöjligt att få låna den av honom. Ett blivande kakmonster :-)



Efter flera veckors förkylning vore det kul att få lite uppmuntran i form av den fina ABC-påsen. Tack för en fin blogg!

#63 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Jag är med



Gillar dem söta lekväskorna men även sångpåsarna.. Hoppas vinna denna fina, alltid bra med roliga saker för att locka att lära... =)

#64 - Cattis - mamma till Adrian och Alfred

jag älskar deras sångpåse! beställde den nyss med fler figurer till som min äldsta son ska få på sin 2års dag i april. han älskar att sjunga så jag tror både han och jag kommer tycka det är jättekul :D

#65 - Jennysen

Sångpåsen (http://www.oskarellen.se/produkter/sang-och-spel/sangpase/) är min favorit. Framförallt för att jag gillar och sjunga och gärna skulle använda den med min Gudson! :)

#66 - Lindah

jag deltar gärna!!



min favorit är denna söta lucia krona. hade den på lucia på dagis och alla tyckte den var såååå söt!



ha en fortsatt trevlig helg!!

#67 - Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Min favoritprodukt är http://www.oskarellen.se/produkter/utkladnad/varg/

#68 - MosterCaroline

Jag är helt ny inom detta :) Jag har ännu inte egna barn men jag ska bli moster för allra första gången!!!!

Jag ska bli världens BÄSTA MOSTER :) :)!!!

Därav är jag inte heller jättebekant med Oskar & Ellen sedan innan men jag var pecis inne på hemsidan och skaffade mig lite bättre koll och något jag verkligen gillade där var djurparksboken och fågelholken med den lilla fågelfamiljen!!!

Jag lääängtar!!

#69 - Annicka Blommé

Jag och mitt första barnbarn på 10 månader är väldigt förtjust i sångpåsen med figurer som snigeln, lammet mm. Han kryper och hämtar påsen så fort han ser mig. Har köpt sångpåsar i present till goda vänner som har barnbarn. Detta för att de skall få uppleva samma sångglädje som jag tillsammans med mitt barnbarn. Påsarna är lätta att ta med på resor, tar ingen plats men är till stor glädje. Alla barn älskar att sjunga.
Nästa köp är GodNatt sagan.


Svar: Bloggen har flyttat till http://www.femme.se/bambi/
bambi