bambi

Tips på vad man kan fylla barnens påskägg med
Idag shoppade jag bland annat lite grejer till barnens påskägg. Jag tycker om att kunna fylla påskäggen med lite annat än godis. Förra året kom ni med massor med tips så detta år var det inte alls svårt at fylla äggen:


Båda barnen får samma saker i sina ägg: små legopaket, halsband och armband set, hårclips och strumpor. Jag tänkte också kanske lägga i någon barnfilm men nu köpte jag små legopaket istället så det får nog räcka så.

Sen blir det förstås lite godis och kanske något russinpaket.


Dessa två "klubbor" med marshmallow kaniner köpte vi i New York och dom kommer att hamna i barnens påskägg!
#1 - Lotta

#2 - Lotta

Har själv gått och tänkt på detta några dagar nu då det är första påsken vi firar efter min sons diabetesdebut. Inte superbra med 5-6 påskägg fulla med godis. ;)

Hade faktiskt tänkt släkten fylla äggen med kanske nån chokladbit/sockerfritt godis, och sen nån pryl eller pysselgrej eller så.. Kalsonger och trosor dök faktiskt upp i tankarna härom dagen, haha.

#3 - Fröken M - Vinn valfria Crocs !

godmorgon !

Bra tips, här har vi ju en liten 2 åring som faktiskt inte äter godis än, och jag har funderat på vad vi ska stoppa i hans ägg...

Lego får det nog bli - och russin :)

Ha en bra dag !!

Ps, det blir bröllop på koh lanta för vår del med - i nov ! Så tack för tipset !

#4 - alexandra

hårklämmor till sonen?=) skulle vara intressant att höra hur du tänker när det gäller saker/kläder till dina barn. upplever att sonen oftast får s.k. "tjejsaker", men lea får inte s.k. killsaker?



#5 - ? ? ? BAMBI ? ? ?

alexandra Och andra läser tycker tvärtom, att jag hatar det "tjejeiga" och bara uppmuntrar det killiga till båda mina barn. Haha, men det måste väl vara ett tecken på att barnen får från båda sidorna när jag kritik om det båda...



Sen så är det ju mer accepterat att vara en "pojkflicka" än att vara en "flickpojke" så det behöver nog mer uppmuntran (inte för att jag försöker uppmuntra det ena mer utan försöker hitta en balans).

#6 - Anna i radhuset

Åh, va bra nu fick du mig att komma ihåg att skicka smset inför vårstädning i garderoberna där jag ber mina svärmödrar spara sina clipsörhängen till min son. Han är så avundsjuk på mina örhängen men har ju såklart inga egna hål att ha dom i. Så hoppas på att dom vill skänka lite snygga clipsörhängen som han kan sätta i sina gulliga örsnibbar :)

Bra att ge saker i påskäggen, det behöver verkligen inte bara vara godis.