bambi

Couscouspanerad kyckling med ugnsgrönsaker
Detta måste ni testa - couscouspanering! Det blir jättegott och knaprigt och barnen älskar det! Det sköter sig själv i ugnen också, perfekt för småbarnsföräldrar!



4 kycklingfiléer
salt och peppar
1 ½ dl couscous (okokt)
1 ½ tsk paprikapulver
1 ½ tsk chilipeppar
1 äggvita
1 ½ msk olivolja
6-8 potatisar
2 morötter
1 purjolök

1. Sätt på ugnen på 200 grader. Salta och peppra filéerna.
2. Blanda couscousgrynen med paprikapulver och chilipeppar. Vispa upp äggvitan lätt.
3. Doppa kycklingfiléerna i äggvitan och rulla dom sedan i couscousblandningen.
4. Skär potatis och grönsaker i mindre bitar.
5. Lägg filéerna på en långpanna och grönsakerna runtom. Ringla över oljan.
6. Stek i ugnen i ca 35 minuter.

#1 - Anette

Såg jättegott ut

#2 - Emlisch

Mums. Det där såg riktigt gott ut! Ska jag nog testa på söndag. Har du tips på nån god sås till?



Hoppas allt är fint!

Ska du på kryssningen i augusti?



Kramis

#3 - emma sofie

Det måste jag testa!

#4 - Stina

Ser jättegott ut! Måste testas!!

#5 - Eva

Tack för ett nytt recept på kyckling, måste testas. Mat som sköter sig själv i ugnen är ju den bästa!

#6 - Sara

Mmm, såg ju riktigt gott ut :)

#7 - Emilia

Det får jag testa! :)

#8 - Elin

Jag har testat och tyckte det var riktigt gott. Har lagt ut receptet på min blogg, hoppas det är ok?