Ett gammal bajsminne

För några veckor sen så försökte några elever äckla mig genom att berätta några äckliga bajshistorier om hur dom fick lite bajs på handen och sånt. Haha, sånt är ju vardag för en småbarnsförälder tyckte jag...

Som småbarnsförälder så är man väldigt härdad när det gäller just kiss och bajs (speciellt med en 3½-åring i kiss- och bajsåldern). Men jag kommer ihåg när själv var tonåring så var ju sånt superäckligt!


Jag har ett gammal bajsminne från när jag var runt 20 år och singel. Det var en äldre kille som tydligt visade att han var intresserad av mig. Jag var inte så intresserad av honom men tyckte att vi kunde vara kompisar. En kväll hängde han med på fest och sov sedan över hos mig (han i soffan dårå).

Sen på morgon så satt vi i soffan och tittade på tv och åt frukost. Han reser sig upp och går in på toa. Efter en kort stund så hör jag hur duschen går i gång. Jag tyckte det var konstigt för man brukar ju ändå säga nåt i stil med "Kan jag låna din dusch?" eller "Jag tar en dusch...". Han hade inte några handdukar eller dylikt med sig heller... så det var väldigt underligt.

Han kommer ut ur badrummet och säger inte så mycket. Efter en liten stund så måste han gå (tror han skulle hinna med ett tåg). Efter han har gått så går jag in i badrummet och ser att han har använt min handduk... hmm... inte så trevligt tänker jag... sen när jag öppnar toalocket så ser jag att toaletten är FULL med bajs. Så har han inte ens spolat! Han måste ha glömt det mitt i hans duschmanöver!

Jag undrar om han kom på att han glömde spola, kanske på vägen till tåget...? Haha, nu var detta över 10 år sen så det känns rätt okej att skriva om i bloggen (jag umgås inte längre med killen heller). För nog är det en rätt så lång preskriptionstid på pinsamma historier?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Anonym
2012-05-11 @ 15:29:55

Haha! Jag skrattade så att det kom lite kiss!

Caroline
2012-05-11 @ 15:57:53

Haha, eller så tänkte han att det skulle vara konstigt att spola när duschen var igång och glömde det sen när han kom ut ur duschen?

Anna - om konstnärslivet i Paris
2012-05-11 @ 17:37:38 Blogg: http://annaengebrethsen.blogspot.com/

Haha!Ja, nog är det en par års preskriptionstid på såna historier. Kan därför inte själv delge några sådana men jag lovar att återkomma om några år.. ;)

Malin......Med en gnutta ironi och en nypa salt skapar vi nåt så härligt som självdistans…
2012-05-11 @ 17:53:27 Blogg: http://novagirl.se

Hahahaha!!! Min kille som inte är så ung längre envisas fortfarande med att säga att han ska gå "på kontoret" när han ska gå på toa.. Dessutom spolar han vatten i kranen även här hemma???!!! Ingen miljövän, där inte, haha! Tur han inte läser din blogg, då hade jag nog hamnat i "skiten"!!! :)

spiderchick
2012-05-11 @ 20:11:21 Blogg: http://spiderchick.nu

haha... äh fy vad äckligt ;-)

Paulina
2012-05-11 @ 20:36:45 Blogg: http://pauislife.blogg.se/

Hahahha åh fy!!!

Rita
2012-05-11 @ 21:09:34

Hahaha, kul!

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
2012-05-11 @ 21:19:08 Blogg: http://ninaruthstrom.se

HAHAHAH jag dööör

Saga -mamma till Emilia
2012-05-11 @ 22:07:02 Blogg: http://emiliasmor.blogg.se/

Haha vad pinsamt för honom! Men roligt för oss andra :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet