bambi

Får ont i magen av sånt här



Usch, sånt här tycker jag är så läskigt att läsa om. Jag hoppas verkligen att barnet klarar sig. Jag får ont i magen när jag tänker på att barnet ramlade så där. Visst kan barn vara snabba med att göra saker bara man vänder ryggen till men hur sjutton kom barnet upp på handledaren själv? Jag kan inte se att Zack skulle klara av en sån sak och han är snart 4 år och en riktig klätterapa.

Zack är ett riktigt storstadsbarn och har klarat av att åka rulltrappa själv i 1-2 år. Men då håller vi alltid honom i handen!

Ni kan läsa hela artikeln här.
#1 - Pethra

Jag kan direkt känna att ingen förälder är så jäkla dumma att de sätter sitt barn på handledaren och att barn i den åldern mycket väl kan mycket mer än vad ens egna barn kan, trots extrema färdigheter. Det är vad jag vill tro, men nu vet jag inte hela sanningen och ingen annan heller som bara läser tidningen och drar därför heller inga slutsatser. :)

#2 - Alexandra

Jag läste också artikeln & det knöt sig i magen .

Känns ju väldigt märkligt att ingen hann se det hela innan han föll!



Min dotter blir 4 år i okt , hon hade säkerligen lyckats klättra upp där . Hon är en riktig apa & klarar det mesta i klättringsväg & vi slutar aldrig förvånas av hennes cirkuskonster ;)

#3 - Mollie

Min pappa blev vittne till hela incidenten. Han såg hur pojken kämpade att hålla kvar händerna innan ha rasade ner. Min pappa chockades svårt! Pappa mår dåligt! Nu klarade sig pojken men dunsen och fallet kommer han aldrig glömma