bambi

Grönt vatten - det senaste inom dryckesvärlden!


Ja, vad var det för event jag var på igår på Grand Hotel Nordic Spa? Det handlade om Grönt Vatten, som ska vara nästa stora grej inom dryckesvärlden.

Läsk är kolsyrat sockervatten, energidryck är läsk med koffein. Vatten med tillsatta vitaminer är inte onyttigt, men eftersom vi inte lider av vitaminbrist är det helt onödigt. Det finns ett bättre vatten, som faktiskt innehåller örter på riktigt, upp till 1500mg per flaska beroende på funktion. Det är betydligt mer än någonannan dryck på marknaden. Men den största skillnaden är kanske inte mängden utan den spciella sammansättningen av örter som är framtagen av Svenska örtmedicinska Institutet.


En av dom som står bakom den nya drycken är grundaren av Svenska Örtmediciniska Institutet (som bland annat har tagit fram Kan Jang och Chi San).


Det var jätteintressant att höra hans föreläsning om örters påverkan på vår kropp. Jag som innan var lite skeptiskt till detta med naturmediciner blev helt såld! Han var oerhört kunnig inom sitt område!

<


Vi fick med oss hem några flaskor av dom dryckerna som finns än så länge (och även en voucher på dagspa hos Grand Hotel Nordic Spa - tack!). Det smakade riktigt gott! Jag fick med mig några extra flaskor av Frisk då jag berättade att jag hade varit sjuk i två veckor så nu borde jag väl verkligen bli frisk?  ;)

Grönt Vatten kommer att säljas på Grand Hotel Nordic Spa och i en del caféer.
#1 - Lina

Ååå vad nice det såg ut :) När kan vi ses nåt mån tro?? E ju sugen på den formen ;) Hihihi..... Kram kram