bambi

Ibland blir det för mycket...
Jag har varit sjuk i 1½ vecka nu, min näsa är helt sårig av allt snytande. Zack hostade hela natten (nästan så han kräktes) så han och jag är hemma idag.

Jag har jätteont i halsen och skulle bara vilja sova hela dagen. Jag tror att problemet är att jag aldrig får chansen att ligga i sängen en hel dag. Innan barn, så sov jag en hel dag sen var jag frisk. Nu kan jag gå och vara sjuk i en vecka!

Helgen som var med bloggmingel, dansuppvisning och kalas var nog inte heller bra för mitt välmående. Jag blödde näsblod 3-4 gånger under helgen och jag tror att det beror på stress.

Jag ska försöka ta det lite lugnare men även denna helg är fullbokad. På fredagen är det tre-rätters middag på Skokloster slott och sen på lördagen är det Mammablogg Galan.... och sen har maken jour ovanpå allt. Det är så svårt att tacka nej till allt roligt men i slutändan så blir det ju inte så roligt när man inte mår bra och ändå går på saker.

Nu ska jag försöka vila resten av dagen...
#2 - Ejkej

Jag tror att det är lätta att vara lite dålig på det där med att vila, när man har småbarn. Om barnen också är sjuka är det såklart inte så lätt. Efter jul blev jag dock jättesjuk i en vecka, hostade och hostade tills jag spräckte ett revben. Jag hade omöjligt kunnat ha barnet hemma då. Och då lämnade jag honom på dagis, helt utan dåligt samvete. För jag måste också få vara sjuk och vila i lugn och ro utan att samtidigt passa honom. Annars är det ju lätt hänt att man känner sig skyldig och inte lämnar på dagis, för man är ju ändå hemma. Men då blir man ju aldrig frisk.

#3 - Alfva

Håller med - vi är så dåliga på att bli friska när man har barn hemma. De ser man till att de är tiptop, men en själv kan ju gå runt och dras hur länge som helst.

Hoppas du blir frisk snart - hopplöst!

#4 - Carola Paro

Man måste ta hand om sig själv också. Om man inte själv mår bra, hur ska man då lyckas få andra att må bra? Vilket man ju gärna vill när man har barn, menar jag.

#5 - Marie

hej, jag hittade den här och tänkte på dig :) http://media-cache4.pinterest.com/upload/85568461640369229_eLMssU9O.jpg

#6 - Aniika

Usch då, hoppas du mår bättre snart!

#7 - Emelie

Då ses vi på lördag! Kul!! :-) -hoppas du mår bättre då!!