bambi

Jag vann!



Jag fick veta idag att jag vann en helg för hela familjen på Kolmården hos Todster! Maken säger att han har aldrig varit där. Jag har varit där två gånger för länge länge sen, så det ska bli riktigt roligt att åka dit med hela familjen! Ser verkligen fram emot det!! Tack Todster!

P.S. Jag såg att det kom någon kommentar på deras Facebook-sida om att det alltid är storbloggare som vinner i tävlingar. Jag har ju bloggat om det förut. Jag vet inte hur dom utsåg vinnaren i denna tävling, men jag kan säga att jag är bara med och tävlar om sånt om jag verkligen vill ha. Däremot så kan jag bli rätt så sur när storbloggare vinner saker som dom inte ens vill ha eller utnyttjar?!? Jag vet nämligen en annan storbloggare som vann en weekend resa till London för att gå på en biopremiär, det var ett speciellt datum man skulle åka, men nej, hen åkte aldrig. Lite trist för alla andra som var med och gärna ville åka... Nej, då avstår jag hellre en tävling så att någon som verkligen vill får chansen att vinna!
#1 - Sara Elisabeth Norberg

Gu va kul att det var du som vann, detta är du värd GRATTIS till den fina vinsten



Fast det jag inte vann denna så blir jag glad när nån man vet vem det är vinner

#2 - Josefine

Grattis till vinsten! Ni har vunnit en toppengrej och jag kan lova att maken INTE blir besviken :-) Vi bor 15 min från Kolmården och har årskort. Guld värt när man har barn! Vi åker ofta och då kan man sålla lite mer och behöver inte göra allt på en gång, men ni ska ju vara en hel helg så det är ju perfekt!

#3 - Saga - mamma till Emilia

Va kul!! Kolmården ligger inte allt för långt ifrån där jag bor så det har blivit ganska många turer dit genom åren. Det blir nog jättekul för Zack och Leah, och er med för den delen :)

#4 - Sussi

Hejsan



Men va kul,stort Grattis,och nä inte är jag alls avvis :)



Ha de så kul

Krammiz

Sussi

#5 - Carolina

Stort jättegrattis till den jättefina vinsten! Kram

#6 - Natali BLOGGAR OM LIVET ♥ ♥ ♥

GRATTIS!! Men du vet ju också att det är större chans att vinna om det finns en win-win för företaget som delar ut vinsten. Med det sagt, spelar ju ingen roll, du har ju skapat din blogg själv, det kan alla göra om de lägger 5 år och mycket kraft och engagemang i det. Då är man värd allt!

#7 - tindra

grattis grattis! Jättefint på kolmården,både ni & barnen kommer ha så kul! :)

#8 - ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥

Åh, vad roligt! :-D

Fick du förresten inbjudan till Furuvik nästa helg, ska ni dit?

#9 - Aniika

Kul, grattis! Barnen lär ju tokälska alla djuren!

#10 - Tess

Stort grattis! Jag fick också veta att jag vunnit idag. En massagebehandling :-) Blir så otroligt glad när sådant händer!