bambi

Jo, jag har nog tröttnat lite...
Många frågar mig om jag inte tröttnar på Odd Molly. Jo, jag har tröttnat men det är svårt att släppa det helt. Jag tycker att det finns många fina plagg men det blir hela tiden färre och färre plagg som jag känner att jag måste ha.

För grejen förut var att Odd Molly var lite mer exklusivt och plaggen gjordes bara i ett visst antal ex. Man visste också att en del plagg inte kom tillbaka i senare kollektioner så om man gillade något så var man tvungen att skaffa det NU för sen var det kanske försent. Så om man hade chansen att köpa detta åtråvärda plagg, som kanske inte skulle komma tillbaka, så gjorde man det - annars kanske man skulle ångra sig och hade ingen chans att köpa det senare.

Det var detta som gjorde att många blev beroende av Odd Molly - exklusiviteten. Men sen på senare år så har Odd Molly blivit mindre exklusivt och i vissa fall även tummat på kavlitén. För jag gillar verkligen kläder med hög kvalité och nästan ALLA plagg som jag har köpt på H&M har något litet hål efter ett par tvättar.... inte roligt! Därför har det varit så skönt med Odd Molly och deras höga kvalité och detta gör att jag fortsätter att köpa något enstaka plagg.

Inför hösten har jag inte bokat så många plagg som jag brukar... men några favoriter har jag hittat:

#1 - AnnaSC

var kan man boka höstens redan?

#2 - BAMBI

AnnaSC Jag har mina kontakter... :)

#3 - AnnaSC

OK jo det har jag förstått... hihi Jag väntar och provar ibutiken brukar bli bäst så...

#4 - mia

Vad kostar jackan :)

#5 - BAMBI

mia Den kommer att kosta ca 3200 kr i butik.