bambi

Kan man sakna någon man inte känner?
Mycket förberedelser kring USA-resan nu. Snart bara två veckor kvar innan vi åker.

Jag känner verkligen att detta kommer vara en riktig känslosam resa. Att få komma tillbaka till min gamla födelse- och uppväxtort. Men också att få träffa min syster som jag inte har träffat på 23 år.

Jag känner ju egentligen inte henne. Jag vet väldigt lite om henne och jag vet inte hur hon är som person. Ler och skrattar hon mycket eller är hon mer en allvarlig person? Tycker hon om kaffe eller te? Är hon en person som tar mycket i en och sitter nära eller är hon en person som vill ha lite space?

Även fast jag inte känner henne så känner jag en saknad och längtan efter henne. Lite konstigt egentligen, men hon har alltid funnits där i bakgrunden. När någon frågar om jag har några syskon så påminns jag om henne och jag har ju alltid vetat att hon finns därborta. Någonstans. Och nu ska jag åka till Någonstans och lära känna min syster.
#1 - Emma & Wilma

Måste verkligen vara spännande med din resa, men samtidigt nervöst. Jag följer resan med spänning...



Kram

#2 - Katrin

Vilken spännande resa du har framför dig!

#3 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Men så spännande !! Va roligt att få lära känna den syster man inte känner :)

Kram

#4 - Lina

Åh så spännande, klart man kan sakna någon man inte känner speciellt om man har nära släkt band, och oj så spännande det är och vad kul att du skriver och delar med dig. Ska bli spännande att läsa och följa din resa. Kramar

#5 - VI 3 MOT VÄRLDEN

Sådär ja! Bättre sent än aldrig.. ;) Puss!

#6 - M

Hej!



En gammal lärare länkade just till denna på facebook. Har själv adhd och tycker att alla lärare borde kolla in denna!



http://www.hi.se/sv-se/hjalpmedelstorget/kognition/-/Om-Kognition/Kognitionssimulatorn-visar-vad-ett-kognitivt-funktionshinder-kan-innebara/

#7 - dianasdrömmar

Åh, vad spännande förstår om du är pirrig...kramar Diana

#8 - Stina

Som de andra skriver så ska det verkligen bli spännande att få läsa om din resa. Det jag undrar är varför ni aldrig har hälsat på varandra tidigare? Har för mej att du skrev att det var ännu längre sedan dina andra systrar träffades?

#9 - John Hedqvist

Hej Rose-Marie. Jag har problem med min facebook o jag fick tag i svenska alfabetet nu. Jag finner mycket av intresse i vad du skriver, o jag kan inte vänta att se dej här. Du har tre kusiner här, Yvonne, Michelle o Robert. Jag sa upp min telefon idag, men vi har cellphone med #209 2074256. eller Yvonnes #209¨8147629, Michelles 209 8321015.Vi bor i Tracy utom Robert som bor i Alameda. John H.