bambi

Latte Mama



Igår fick jag hem ett paket från LatteMama med några plagg som jag fick välja ut till barnen. Beställde i tisdagskväll snabb leverans med tanke på att butiken ligger i Storbrittanien! Ändå är fraktkostnaden (£5) billigare än vad en del svenska butiker ibland kan ha.

Butiken har en hel del unika märken, både svenska och brittiska. Jag fastnade lite för Rafsen som är ett märke som jag inte känner igen. Jag blev verkligen positivt överraskad av deras fina kläder. Mjuka muddar som gör att barnen kan ha kläderna längre är alltid ett stort plus! Alla deras kläder är dessutom handgjorda och shortsen kommer nog bli sommarens favoritshorts på Zack!



Sen så har LatteMama ett av mina absoluta favoritmärken - Mini Rodini! Och där hittar jag alltid något fint till barnen. Denna gång fick det bli en solgul tunika med fåglar till Leah.
#1 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

"PUSS" tröjan var ju hur superfin som hellst !! :)

#2 - Jenny i Dalby (mamma till fyra)

Rafsen har hur fina grejer som helst, även till oss mammor! Köpte underbara muddeans till mig själv därifrån för ett par år sen. Men trodde att hon bytt namn till Blooming?

#3 - Ulle

Shortsen så ju riktigt sköna och lekvänliga ut. Inget som sitter åt och hindrar.

#4 - Liw

vilken söt tröja!