bambi

Mammablogg Galan 2012
Igår var det alltså Mammablogg Gala. Jag pallrade mig dit trots att jag fortfarande är sjuk. Har varit sjuk i två veckor nu (och självklart skulle Mira slå mig och berätta att hon hade minsann varit sjuk i ett halvår), så därför avbokade jag fredagens event men Mammablogg Galan ville jag gå på då jag har gått varje år och det var så många som jag kände som skulle dit.

Jag ska till läkaren imorgon, för jag har hostat hela natten och dom senaste morgonarna så har jag vaknat upp med ett igenkletat öga! Ok, men nog med det... dags att berätta om gårdagen!

Natashja och jag tog sällskap dit. Vi missade lunchen och mässan men kom lagom till att ta ett glas innan  middagen.



Gårdagens outfit: Pukka wrap cardigan och Ceremony Strap dress




Fina Allt för föräldrar gänget som jag satt vid samma bord som: Vimmelmamman, Lady Dahmer, Magdalenas Hörna, Lofsan och Tumadre


Kvällens huvudrätt: Oxfilé!


Allt för föräldrar utsåg en ny toppbloggare igår kväll och det blev Sophie! Hon har velat bli bloggare hos oss länge nu och hon blev SÅ GLAD! Och jag är också superglad över att Sophie ska bli toppbloggare hos oss! Grattis!


Finaste Fnulan vann Årets Vardagsmamma! Verkligen välförtjänt! GRATTIS!


Och Lofsan vann årets Träning- och Hälsoblogg också MYCKET välförtjänt! GRATTIS!



Som ni kanske förstår så vann inte jag något pris men jag vill ändå tacka ALLA er fina som röstade på mig. Det var även en jury som var med och bestämde som hade 50% av rösterna.

Jag hade en mycket trevlig kväll och det var skönt att komma ut utan barnen även fast jag inte mådde tipp-topp. Jag går ständigt på halvfart nu vilket är synd när man får vara med på så mycket roligt! Tack för en trevlig kväll alla bloggvänner  :)
#1 - ♥ Sojkas framtid ♥

Nämen ska Sophie bli bloggare för Allt för föräldrar! Fy fan vad skoj! Grattis till henne. :)



Gud vad vackert klädd du var Bambi! Nästa år är ett måste och slå mig om jag säger annat!!



PUSS!

#2 - Disa

Va? Vann inte du mat- och bakblogg priset?? Hur tänkte juryn där?

#3 - Ann

Krya på dig! Jag röstade på dig som årets mat och bakblogg och trodde helt klart att du skulle kamma hem det priset.

#4 - Mirakelmorsan

Kul att du kom iväg! Synd att inget pris gick till dig, men hoppas i alla fall att samtliga vinnare var värdiga sådana. Ska lusläsa och ge min bild och åsikt på vinnarna senare. Kram!

#5 - Lotten

Jag tycker också att det var synd att du inte vann. Jag har använt flera av dina recept och aldrig blivit besviken. Krya på dig!

#6 - Therese

Vad roligt att få se bilder från galan :) Hoppas du blir friskare snart.

#7 - Fnulan

Finaste Bambi!!!! <3<3<3

#8 - Lena

Jag trodde faktiskt att du eller Åse skulle vinna med tanke på antalet besökare på era bloggar men roligt nog så verkar jag ha fått rätt många röster ändå (frågade faktiskt).

Jag är i alla fall jätteglad över att jag vann, det var så totalt oväntat och ger mig en spark i baken att uppdatera mer frekvent. :)

#9 - Sophie

Tack sötiis!! Och tack för rösten! PUSS