bambi

Måndag

Igår upptäckte vi att vi hade fått punktering på barnvagnen. Jag hoppas att det bara är ett sammanträffande och att det inte är grannen som har gjort nåt.

Sen har jag lämnat in våra ringar för putsning och rengöring. Guldsmeden sa förut att man ska göra detta en gång om året men när jag höra att det skulle kosta 1400 kr för våra tre ringar så kände jag att det kommer nog dröja lääääänge innan det sker igen!

Sen så har jag varit så duktig och planerat och handlat veckans middagar! Har hunnit med massor idag (även att rätta en hel del), vilket alltid känns skönt!

#1 - marita ebervall

Hej!

Vilken energi du har idag! Nu ick du igång mig oxå, tack!

Tror jag ska putsa fönstren.....

Kramar

#2 - Caroline

På guldfynd finns det en guld och diamantrengöring som man släpper ner smyckena i och låter de ligga där en liten stund, sedan tar man upp dem och putsar dem torra. Köp det och testa, mina ringar och andra smycken blir som nya efter att ha fått bada i denna vätska en stund. Ett plus är ju att den inte är så dyr, så då kan man sköta om smyckena ofta! :)

#3 - Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Å 2 saker fastnade jag för pajen och nuggets får man laga denna veckan ..

#4 - Tess

Vilken god matvecka!

Dela gärna med dig av recepten om det är så gott som det låter ;)

#5 - Emeli

Lax stroganoff låter spännande. Vill jag gärna se bild och ha recept på :)

#6 - Beata

Min mamma rengör alltid sin ringar genom att koka dem i lite diskmedel och vatten på spisen, sen skrubbar man dom med en tandborste och sedan låter torka. Googlar du kan du säkert hitta några bra instruktioner!