bambi

Som Sex and the City men ändå inte...



Jag har upptäckt HBOs nya serie Girls som handlar om fyra tjejer som bor i New York. Det skulle kunna vara en ny Sex and the City men skillnaden är att dom inte bor i Manhattan, dom är fattiga (en studerar och en är arbetslös), dom är straxt över 20 och dom är inte size 0.



Jag älskar serien och tycker att det är uppfriskande att se normalviktiga tjejer som absolut inte är perfekta. Trots att dom inte är pinnsmala och modellsnygga så har dom sex, dom har pojkvänner och dom gillar att shoppa, något man inte är van vid att se i tv-serier (och som grundare och huvudrollsinnehavaren sa var lite tanken med serien). 

I början av serien så får huvudrollsinnehavaren veta av sina föräldrar att dom tänker sluta ge henne pengar. Hon är ändå 23 år och måste kunna försörja sig själv tycker dom.

Hennes rumskompis är ihop med världens gulligaste kille men hon är inte kär i honom längre. Han är världens snällaste men hon tänder inte på honom längre och hon klarar inte riktigt av att göra slut med honom...

Jag hoppas att serien kommer hit till sverige så att fler får se den, men ni har möjlighet så se den! Och jag hoppas att detta startar en trend med fler serier såna här serier  :)
#1 - Sara

Det verkar som en härlig serie. Det roliga med serier som sex and the city är ju att man kan drömma sig bort. Men det vore ju ändå väldigt kul och härligt att se en serie man kan känna igen sig i.

#2 - Lesthi

Skulle precis till att se det första avsnittet faktiskt :D jag hoppas jag kommer gilla den.

#3 - Fröken Gredelin

Den hoppas jag få se framöver! Jag har sett såpass mkt av SATC att jag kan serien men jag har aldrig riktigt varit något stort fan. Det blev liksom för mycket av allt. Så serien du tipsar om nu tror jag passar mig bättre....

#4 - LILITH - Borderline & mamma

Tack för tipset, ska genast kollas upp. Börjar att få ont om serier att titta på om kvällarna när trollen lagt sig.

#5 - Emma

Härligt med en sån serie! Behövs mer "normalviktiga" tjejer i media!

Fin blogg du har! :)

KRAM

#6 - Hannah

Jag har sett ett par avsnitt av serien hittills och tycker mycket om den! Jag gillar att den känns så äkta med awkward moments och dylikt. Förhoppningsvis fortsätter den vara lika bra!

#7 - Helena

Canal plus ska börja sända den i Sverige.

#8 - Helena

Jag ska kolla in den ikväll på Canal +

#9 - Gaymasen

Ska se första avsnittet strax hört fler som tycker den är bra. :D

#10 - Kattis

Jag såg första avsnittet igår kväll efter att ha läst detta! Mitt första intryck var att det var lite segt, jag kan inte säga att jag blev förtjust direkt. Men hade inget annat att göra så såg nästa avsnitt också och nu har jag sett alla som sänts hittills för jag fastnade visst ;)



Tack för tipset!