bambi

Tävling: Med kärlek från Grekland!


Denna veckas tävling innehåller ett jättefint lyxigt paket från Manaki Gold, värde 1800 kr!

Det fina paketet är deras så kallade Bröllopspaket (som passar utmärkt som bröllopspresent eller födelsedagspresent) och innehåller ett presentkort (som gäller för ett ettårigt olivträdsfadderskap inkl. fadderintyg) och 3 liter ekologisk, kallpressad, ofiltrerad, extra virgin Manaki Gold olivolja i 6 personaliserade flaskor, samt frakt av oljan till mottagarens hemadress samt 250 ml ekologisk Manaki Gold olivolja från senaste skörden, 1oo ml ekologisk massageolja baserad på oliv med tillsats av eteriska oljor från vanilj och apelsin, samt en grekisk olivtvål – allt presenterat på en bädd av träull och ängshö i en enkel, vacker låda.

Låter det inte som ett underbart lyxigt paket? För vem älskar inte olivolja?!

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om detta fina paket är att svara på följande fråga i en kommentar till detta inlägg:

Vad heter Manaki Golds olivlundar i Grekland?

Nämn gärna också varför du vill vinna, kanske vill du ge bort det till någon som ska gifta sig i sommar? Kanske vill du unna dig själv lite lyx under semestern? Glöm inte att fylla i din emailadress i mailadressfältet! Tävlingen pågår till nästa onsdag den 30 maj.

P.S. Kommentarerna godkänns när tävlingen är avslutad!



Vinnarna i förra veckans tävling blev:

Emmelie, mamma till Ebba och Hugo om Vinn sommarens mysigaste badrock från Geggamoja:
Jag skulle så vilja vinna den multirandiga till Ebba. Hon ser fram emot sommaren och är en riktig badtjej som är mer i vattnet än ovanför. Så när hon väl är uppe igen behöver hon något ordentligt för o få upp värmen igen. Dessutom är den galet snygg och skulle passa att använda på lillebror Hugo sen när han blir i den storleken =)


Jeanettellyckligfruochtvåbarnsmamma
om Vinn sommarens mysigaste badrock från Geggamoja:
Åh skulle vilja vinna allihopa, de är så underbara.
Men helst den Multirandiga i storlek 110 så storebror kan krypa in och bli varm efter badet, den badrock han har nu är alldeles för kort och lillasyster tycker att den är hennes.
#1 - Ulle

De heter Ifigenialunden och Katafykilunden.



Min lillebror gifter sig om tre veckor och det blir ett trädgårdsbröllop med en härlig fest, detta vore ju en toppenpresent! Håller tummarna stenhårt!

#2 - Ewa (mamma till 6 döttrar)

Vår första lunds namn, Katafyki, är lånat från en närbelägen ravin. Vår andra lund, Ifigenia, är namngiven efter Andreas Staikos äldsta dotter.



Jag drömmer om Grekland men har ännu inte kommit dit. Jag vill mer än gärna vinna och fixa en grekisk afton för våra vänner här hemma med olivoljan som bas att doppa bröd i och ringla över salladen :)



Kram

#3 - Rasmus

Lundarna heter Ifigenia och Katafyki.



Jag vill vinna därför att jag odlar egna grönsaker och örter för att ha så färska råvaror som möjligt. Jag älskar olivolja och det bästa komplementet till fina grönsaker är givetvis olivolja av högsta kvalitet!

#4 - Camilla

Lundarna heter Katafyki och Ifigenia. Jag skulle vilja ge denna underbara present till min Farmor och Farfar som firar 50-år som gifta den 27 Juni i år! De har båda alltid varit ett stort stöd för mig och de är underbara personer som dessutom älskar Grekland och jag är säker på att de skulle uppskatta denna gåva otroligt mycket!

#5 - Jessica S

Katafyki och Ifigenia.

#6 - Sara, mamma till tre små troll

Oh lite lyx är aldrig fel, jag skulle vilja vinna till mig själv (får man vara så sniken haha). Jag gifter mig första september och skulle då passa på att ge mig själv en lyxig bröllopspresent för det tycker jag att jag kan förtjäna när jag stressat så med planeringen och tagit mig an massa extra jobb för att få råd med kalaset ;)



Lundarna heter Katafyki & Ifigenia

#7 - Jennie Tates

Lundarna heter Ifigebialunden och Katafykilunden.

Jag skulle gärna vilja vinna detta presenttips för at unna oss lite lyx i vardagen. I sommar ska vi byta tak på huset o vad passar bättre då än grillat med fantastisk olivolja till. Underbart. sen ett bad i oljan så underbar tvål till. Hoppas på att vinna. /Jennie T

#8 - Sofia

Lundarna heter Katafyk och Ifigenia.



Det vore fantastiskt att få vinna detta till min kusin som gifter sig med sin ungdomskärlek i sommar. De var tillsammans från högstadiet men gick sedan skilda vägar då deflyttade 40 mil ifrån varandra. Åtta år senare hittade de varandra igen. Det hela gick väldigt fort och inom ett år så hade de fått ett barn och nu ett år senare ska de gifta sig:)

#9 - Johanna

Lundarna heter Katafyki och Ifigenia. Jag vill vinna det fina Bröllopspaketet eftersom att jag gifter mig med min själsfrände om 6 veckor och 2 dagar. Vore en otroligt perfekt morgongåva till min matlagningsintresserade man som nästan enbart använder sig av olivolja. Håller tummarna stenhårt!

#10 - Sara

Hej! De heter Ifigenialunden och Katafykilunden! Jag vill vinna och ge bort detta till min mamma. Min mamma är den bästa mamman man kan ha, hon är omtänksam, förstående och givmild, om inte nått! Jag tror inte att hon vet om det eftersom jag helt enkelt aldrig visat att jag tycker så, och det är samtidigt lätt att ta någon förgiven. Kom och tänka på det nu i morsdag tider. Är studerande så har heller inga större pengar att köpa en fin och betydelsefull morsdag present. Detta är en present som gjord för henne!

#11 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Jag är SÅ glad jag vann!! Tack återigen!

#12 - Spacegirl

Svar: Katafyki

och

Ifigenia



Jag vill vinna därför att det vore en perfekt present till min matlagningsintresserade mamma :-)

#13 - Karro Andersson

Katafyki och Ifigenia heter de båda olivlundarna.



Jag skulle gärna vilja vinna då jag och min man snart firar vår ettårs bröllopsdag! Han har verkligen varit ett enormt stöd för mig under detta vårt första år som gifta då jag drabbades av sjukdom som jag kämpar med än... Kärleken övervinner allt! Vore härligt att överraska min älskling med lite matlagning och trötta muskler blir alltid glada av massage, extra lyx med fin massageolja! Hoppas hoppas på tur:)

#14 - Anonym

Katafykilunden och Ifigenialunden

Jag skulle vilja vinna för att kunna skänka min blivande man denna underbara gåva på vår bröllopsdag som morgongåva. Mat är ju en av våra stora passioner och han skulle uppskatta detta så mycket! Och detvore ju en perfect bröllopsresa att åka och hälsa på "sitt" träd!

#15 - Diana

Glömde skriva in mina uppgifter....

#16 - Rebecka

Jag är gärna med och tävlar :)

Olivlundarna heter Ifigenialunden och Katafykilunden.

Det vore kul att vinna och kunna bjuda mina kompisar på en riktig olivolje-festmiddag. Jag är den bland oss som kan laga mat, så jag kunde kanske hålla en liten matkurs hemma?

#17 - Anna

svar: Katafyki och Ifigenia



Om jag vinner ska jag ge paketet till min vän som ska ha barn i juni. Hon behöver lyx och kommer tipsa henne om att olivolja är suveränt att inte bara ha i maten, i badet och att smörja sin såriga bröst vårtor med.

#18 - Monia - mamma till Tuvalie

Jag vill gärna vinna och ge som en sen morsdagpresent till min fostermamma :)



Svar: Katafyki & Ifigenia

#19 - Åsa - Mamma till 3

Det här vore verkligen jätteroligt att vinna! Skulle ge det till min blivande man som fyller 40 år den 11 September. Både roligt och annorlunda :-) Vi älskar Grekland och kommer åka dit på kombinerad bröllopsresa och 40 års resa i början av September. Ja det stämmer vi kommer gifta oss precis innan avresan från Arlanda... i största hemlighet ;) ♥



Olivlundarna heter Ifigenialunden och Katafykilunden och ligger i den grekiska provinsen Argolidos på östra Peloponnesos!

#20 - Nina Nordqvist

Hej och tusen tack för en underbar tävling i min smak. Har sett alla dina tävlingar i bloggen men aldrig någon som passat mig riktigt.



Vi börjar med svaret på lunden som är: Katafykilunden



Jag har inget planerat bröllop att ta med denna fina present till men däremot en helt underbar sambo och flickvän som verkligen skulle känna lycka med denna olja. Hon har under året 2011 haft sitt värsta år i livet och jag skulle verklligen vilja ge henne detta. Hon älskar matlagning och att prova nya saker, smaker och kombinationer. Oljor är faktiskt lite av hennes passion, till sallader, matlagning, marinader m.m .



Hoppas nu på en hel massa tur så jag får överraska henne med detta på sin födelsedag i slutet av Juni.

#21 - Christel Carlsson

Lundarna heter Katafyki, och Ifigenia. Vi har ett träd i Katafykilunden och jag vill ge min son ett sånt här paket eftersom han är en hyvens kille. Han tar ensam hand om sin 12-åriga dotter, har heltidsjobb men sköter hem, barn, mat och allt med största kontroll på läget. Han är värd en uppmuntran och en god olja i salladen och kanske ett träd att besöka på semestern tillsammans med sin dotter. Jag är en mycket stolt moder till denna son !! / mvh Christel Carlsson Staffanstorp

#22 - Frida T

Svar: Ifigenialunden, Katafykilunden



Jag skulle vilja vinna detta för att lyxa till semestern.

#23 - care69

Jag är gärna med!

Olivolja är underbart, kan användas till allt...nästan.

Vinner gärna detta lyxiga paket till mig själv.

Svar.: Katafyki och Ifigenia



Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/30-maj-vinn-lyxigt-paket-fran-manaki.html

#24 - Marie L-m

Kalimera!

Ja vem älskar inte olivolja! En så underbar vinst, så

det är alldeles hissnande. Är en storförbrukare av olivoljor,gillar att testa olika märken och sorter.. Och nu när jag var inne på Manaki Gold´s hemsida och läste om dessa underbara olivlundar, åhh som ren poesi. Skulle jag nu ha den stora turen att vinna detta underbara paket, så skulle jag dela med mig (men bara lite) för både min syster och mor fyller snart år. Och de gillar olivolja nästan lika mycket som jag ...Så nu hoppas jag verkligen på tur, skulle verkligen vara "urhäftigt" med ett fadderskap, på ett olivträd, det skulle vara en helt ny upplevelse.

Oj! Glömde nästan svaret: Olivlundarna heter, Katafyki och Ifigenia.. Ha det så fint önskar Marie

#25 - Sofie L

1. Svar: Katafyki och Ifigenia



2. Motivering



Vintergràheten vill ej försvinna,

det är ett dilemma för mig som kvinna,

söker nya produkter av bra kvalitet,

efter som jag i sommar ska "gá till altaret",

med produkter frán Greklands olivlund,

kan jag känna mig fräsch under bröllopets stund,

detta kit är allt vad en kvinna som jag behöver,

nu hàller jag tummarna pà ett vinstfyrklöver

#26 - Kristina

Åh, vilken underbar tävling! Jag är gärna med och tävlar. Min man är superförtjust i olivolja, han skulle bli överlycklig om jag vann det här. Det skulle bli en perfekt bröllopsdagspresent till honom! Så kan han få laga god mat och massera mig med oljan sen ;)



Svaret på tävlingsfrågan är: Katafykilunden och Ifigenialunden

#27 - Emely

Åh vilken lyxig tävling! Jag är med :) Olivlundarna heter Katafyki och Ifigenia. Jag önskar vinna för att ge mig själv en lyxig present. Är lite besatt av olivolja och tycker verkligen att jag är värd den här goda presenten. Ha det gott!

#28 - Olelsi/Nettan

Weee jag vill gärna vara med och tävla, fin fint. Vore trevlans och få njuta av detta paket då min sambo varit borta på jobb i över en månad och kommer förhoppningsvis hem lagomt till midsommar.



Svaret på frågan:

På den grekiska halvön Peloponnesos, nära den lilla byn Ermioni, ligger Manaki Golds olivlundar - Katafyki och Ifigenia.



Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

[email protected]

#29 - Ingela la la

Vilken underbar tävling! Såg den precis på FB och jag hoppas att jag inte är för sent ute.



Lundarna heter Katafyki och Ifigenia.



Min första tanke var att det skulle vara just en perfekt bröllopsgåva till ett par som gifter sig i sommar men jag måste erkänna att jag vill nog ha vinsten själv om jag skulle vinna skäms Jag älskar olivolja :) Jag kanske kunde dela med mig.. ;)



#30 - Urban Engström

Manaki Golds olivlundar heter :

Katafyki och Ifigenia