The skin I live in

Igår tittade jag på den spanska filmen The skin I live in. Den har fått rätt så bra betyg på IMDB men jag vet inte riktigt om jag håller med om betyget.

Filmen är en typisk spansk film med konstig handling och mycket känslor. Varning för lite spoilers här, så om du har tänkt se filmen så kan du sluta läsa nu.

Filmen handlar om en plastikkirurg vars fru begår självmord efter att hennes ansikte har blivit totalförstörd i en brand. Hans dotter är deprimerad och instabil men börjar må lite bättre så han tar med henne på ett bröllop. Under festen så träffar dottern en kille, som nästan våldtar henne.

Pappan hittar dottern och förstår vad som har hänt. Han letar reda på killen som nästan våldtog hans dotter och kidnappar honom. Han opererar om killen till en kvinna - helt och hållet. Håller då henne instängd och fånge under många år. Som sagt, en mycket konstig handling.

Inte riktigt min typ av film, så jag ger den en 2:a av 5 möjliga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Bonita
2012-05-13 @ 17:12:19

Ehhh vadå spoileralert...

Tyckte den filmen va helt galen och värd mer än 2 av 5. Tycker oxå du missat lite av storyn som att han inte op:ar killen endast till kvinna utan till en kopia av sin fru eller va det dottern (länge sen jag såg filmen) och sen försöker inleda ett förhållande med henne och nästan lyckas med det oxå.

Och sen ironin i att killen som blev kidnappad var kär i en tjej som inte ville ha honom för att hon var lesbisk...tada så e han kvinna. Undrar hur det gick för honom/henne sen!

BAMBI
2012-05-13 @ 17:28:23 Blogg: http://bambi.blogg.se/

Bonita Jag skrev ju varning för spoilers. Jag återberättade ju inte all detaljer! Men ja, jag hängde med på att allt det du skrve också. (Det var en kopia av frun som han nästan blev.)Men nej, inte min typ av film...

tindra
2012-05-13 @ 19:30:13 Blogg: http://tindraohara.blogg.se/

Sett filmen också & den var riktigt konstig! Men ironin gentemot Antonio Banderas var briljant!

Anna
2012-05-15 @ 14:07:57 Blogg: http://annzah.blogg.se/

Hoppsan, vilken underlig film - för att inte tala om bilden! Ser ut som något ur Star Trek eller något, särskilt karln.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet