bambi

Vinn sommarens mysigaste badrock från Geggamoja



I denna veckas tävling kan ni vinna en av dom mysiga badrockarna från Geggamoja som är dessutom vändbara! I vitt frotté på ena sidan och på andra sidan Geggamojas klassiska ränder, i 100% organisk bomull. Perfekt på bastranden, i badhuset eller efter morgonduschen.

Två stycken av er vinner varsin valfri badrock (värde 459 kr)!

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är berätta vilken badrock du helst vinner, vem som ska ha badrocken och varför! Tävlingen pågår till nästa måndag!


I förra veckans tävling så var det många som tipsade om pizzasnurror/pizzabullar att ta med på utflykten och det är verkligen perfekt! Men jag tyckte att det här lät riktigt mumsigt och härligt att ha det som tradition, så vinnaren av förra veckans rävling blev:

Emma S om Tävling: Vinn ett kit från Libero:
Kommer att tänka på strandutflykt och då finns det bara ett alternativ för oss att ha med. Det är något som min mamma la grund till under min uppväxt men som hängt kvar. Alla får varsin matlåda med yoghurt och sedan får man efter egna önskemål tillsätta det frukter man önskar. Min personliga favorit är nektarin eller persika men går alldeles utmärkt med banan eller äpple också :-)
Betydligt mycket fräschare och godare än de färdiga fruktyoghurtarna man kan köpa i butik.
#1 - Linda

Den gröna (http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-gron-vit.html) rocken skulle jag hemskt gärna vilja vinna till min lilla tjej! Den blir perfekt i sommar! Vi ska mest bara vara hemma i sommar och då vore det väl hur mysigt som helst med en badrock att svepa om sig efter plasklek i lilla poolen på baksidan!

#2 - Anna - om konstnärslivet i Paris

Jag skulle vilja vinna den grönvita. Den vill jag ge till min brorsdotter som snart fyller 6 månader. Hon passar bäst i grönt tycker jag :)

#3 - madde

Jag vill vinna den multirandiga till min lilla Melina som fyller 3 år i dagarna!

Hon älskar att bada så det vore verkligen en perfekt present till henne:)

Det är hon värd!!!

#4 - stina

Jag skulle gärna vinna den här: http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-rrosa-vit.html i stl 98/104 till äldsta dotter som gärna går omkring med handduken om sig länge länge efter bad. Hon skulle nog bli väldigt glad för en mysig badrock att svepa om sig, utan att tappa den hela tiden :-)



Kram Stina

#5 - Farmor o Mamma Mia

Den skulle vara 98-104 i färgen multirandig. Passar Greta nu, lillebror sedan.

Motivering:

Greta, farmor älskar dig, du o jag kunde åka till stranden i sommar och bara vara, lite sandslott, lite mellisfika. Din mamma, pappa o lillebror kunde vra hemma o sova. medan du o ja hade en mysig sommardag. Liggandes på filten i din nya Geggamoja-morgonrock. Älskade unge..

#6 - Sara - Mamma till Max 3,5 år

Perfekt tävling nu när vi är på jakt efter en ny badrock tlll sonen. Den har nu börjar bli liten. Knytbandet på den hamnar i brösthöjd på honom vilket ju ser lite roligt ut! I sommar blir det västkustsemester för oss och då vore det ju perfekt med den grön-vitrandiga badrocken efter härliga bad i salt vatten =)! (strl 110/116 skulle passa honom bra)

#7 - Emely Tuväng

Jag vill vara med och tävla. :)

Skulle vilja vinna den ljusblå randiga till min lilla son för han passar så bra i blå eftersom hans ögon är blåa! Han har ingen badrock så det skulle vara perfekt nu till sommaren!:)

#8 - Erika

Jag skulle vilja ha den multirandiga till min ettåriga dotter Tilde. Hon är ett riktigt varje djur som älskar att bada, och eftersom vi bor på västkusten kommer det bli måååånga salta bad i sommar :)

#9 - Marlene W

Dom där badrockarna ser så otroligt härliga ut! Jag tittade på en redan när min son var liten men av någon anledning blev det inget köp. Nu har vi en dotter som blir 1½ år i sommar, en badtokig liten tjej som säkerligen kommer att hänga i vattnet en hel del. Den rosa/vita badrocken skulle bli mer än välanvänd av henne! =)

#10 - Gabriella

Hej!

Den gröna badrocken skulle jag vilja vinna till min son som fyller 2 år i början på nästa vecka! Han skullle få mycket användning av den både hemma efter badet och på stranden i sommar. Den skulle även bli väl använd av lillasyskonet som är beräknad dagen innan han fyller 2 =)



#11 - Karin

Åh jag har spanat in den multirandiga, den är såå fin!

Den skulle passa alldeles utmärkt till min lilla fryslort här hemma när vi är på stranden. Har storebror tur kanske han får låna den ;)

#12 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Åh, dessa badrockar är så fina och mysiga! Jag vill oxå vara med och tävla =) Den rosa/randiga skulle jag vilja vinna till min dotter.

Badrocken hon har nu är tjock och hon skulle behöva ha en tunnare nu när värmen är på väg. Perfekt för henne att svepa om sig efter ett dopp i poolen här hemma, lr när vi ska på semester. Eftersom hon inte tåler solen så kan hon lulla runder i den och bli torr innan hon ska smörjas in igen.



Ha en fin dag!

#13 - Helen L

Hej!

Jag vill vara med och tävla om en grön morgonrock i stl 86. De senaste dagarna har jag gått och funderat på var jag ska få tag i en morgonrock i ekobomull till min dotter. Och imorse såg jag detta inlägg. Så det måste ju vara meningen att jag ska tävla :)

Trevlig måndag. Mvh Helen

#14 - Emmelie, mamma till Ebba och Hugo

Jag skulle så vilja vinna den multirandiga till Ebba. Hon ser fram emot sommaren och är en riktig badtjej som är mer i vattnet än ovanför. Så när hon väl är uppe igen behöver hon något ordentligt för o få upp värmen igen. Dessutom är den galet snygg och skulle passa att använda på lillebror Hugo sen när han blir i den storleken =)

#15 - Anna

Vill helst vinna den rosa / vita badrocken. Den ska min dotter ha på sig på badstranden. Mysig att krypa in i efter hennes första bad i öppet hav.

Tack & hej

#16 - Hanna Wickström

Min 15-månaders son skulle verkligen stormtrivas i en badrock eftersom han älskar när vi lindar in honom i badlakanet efter badet så kan han sitta o mysa så hur länge som helst. Philip önskar sig den blåa o i strl 86/92. Nu håller vi tummarna att turen är på vår dida:-)

#17 - Helena

Jag skulle vilja vinna den grönrandiga morgonrocken till min son. Det kommer förmodligen bli en hel del strandhäng i sommar då lillebror eller lillasyster kommer titta ut om en månad. Att ha en gosig rock att mysa i till strandfikat vore inte fel!

#18 - Kristin

Hej!

Åh dessa morgonrockar är så praktiska och fina. Min kompisar har haft en till sin dotter och jag har varit sugen på den sålänge( snart 2 år nu?!)

Jag skulle vilja ha den grönrandiga i storlek 98/104. Då skulle båda mina söner kunna ha användning av den.

Håller alla mina tummar för att mina pojkar får vara supercoola och varma på stranden i sommar efter allt bad.



/Kristin

#19 - Helena

Jag skulle vilja vinna den multirandiga i storlek 98/104 till min son Gustav som snart fyller 2 år. Efter att ha älskat att bada vägrar han det sen han fick sår i rumpan till följd av en obytt blöja. Vi gör vårt bästa för att badstunden ska bli kul igen, en av hans favoritsaker med badstunden är att mysa in sig efteråt. En ny badrock skulle ge ännu mer positiva vibbar till badet!

#20 - Emeli- Mamma till Nathalie

Jag skulle vilja vinna den rosa vita till min dotter Nathalie. För att jag tycker de är så fina och så otroligt smart med dragkedja, slippa det där bandet som bara ramlar av. Åh vad jag vill vinna den!

#21 - Linda m. 3

Den rosa-vitrandiga till min yngsta dotter<3. Hon har en ärvd morgonrock som hon håller på att växa ur så jag tror hon hade blivit lycklig över att få en ny att mysa runt i:)

#22 - Erika Skalman

Till min son önskar jag ge,

en badrock av högsta kvalité,

Min absoluta favorit,

är rocken som är grön och vit,

tillverkad av mjukaste frotté,

den önskar jag på min son se,

för naturens och comfortens skull,

tillverkad av ekologisk bomull,

Sonen kunde leka, busa och skoja,

eller bara mysa i badrock från Geggamoja,

Dessutom är rocken vändbar,

helt enkelt underbar,

Sist men inte minst,

tack för tävlingen med drömvinst.

#23 - liselotte

Är gärna med och tävlar. Vill gärna vinna en Multirandig badrock till mitt lilla barnbarn Hugo. Han gillar inte att bada eller att duscha, men det går lite bättre just nu och förhoppningsvis skulle det kanske gå ännu bättre om han får en så här fin och gosig badrock. Hoppas nu på att ha turen på min sida

#24 - joi

Jag skulle lätt välja den grönvita underbara Geggamojabadrocken. Den skulle vara grym på min lilla dotter som älskar att gå omkring å mysa sin alltför snäva badrock hon har idag. Så vi är i stort behov av ny...

#25 - Carola H

Jag vill vinna den multirandiga för att jag älskar färg! Vill vinna den åt min älskade dotter bara för att hon är bäst. Helt enkelt :) Är säker på att vi kommer att få en superhärlig sommar tillsammans och en sådan där badrock skulle hon ha mysigt i :)

#26 - Michaela Lejonberg

http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock.html skulle jag vilja ha till mig själv! Jag vet jag är EGO! Men jag har ingen badrock! Jag behöver verkligen en! Gubben surar varje gång jag snor hans;)



Kram Michaela

Ps. Tack för kommentaren i min blogg<3 Ds

#27 - Mia

Jag vill vara med och tävla! Om jag vinner vill jag att min dotter skall få den multirandiga badrocken för att det kanske skulle göra henne lite gladare efter badet/duschen. Hon älskar nämligen att bada så mycket att varje bad eller dusch avslutas med gallskrik och tårar, hon blir så ledsen när det tar slut! Hoppas på tur för oss och lugnare badkvällar här hemma.

#28 - Jessica

Det skulle helt klart vara den multirandiga

till min son Tom. Eftersom jag själv har en multirandig badrock som jag brukar kalla min Amazing Technicolor Dreamcoat efter Josefs i en Lloyd Webber musikal och sjunga i, då skulle jag nog få sällskap i sången.

#29 - Linda Fransson

Den grönvitrandiga önskar jag till min fina Edith som varje dag pratar om att när det blir sommarlov ska hon följa med farmor och farfar till sommarstugan. Då skulle badrocken passa perfekt! Hon är ganska lång och 4 år så strl 110/116 är nog bäst. Tack för din inspirerande blogg med massor av bra tips!

#30 - Milla

Jag vill görna vara med och tävla om den blåa badrocken till min son Emil på 2-år. Förra året åkte vi till stranden många gånger men Emil vågade aldrig riktigt bada så denna sommaren hoppas vi på mer bad (även om han såklart inte måste) och jag tror Emil hade tyckt det var supermysigt att gosa i en sån mysig badrock efteråt, han är en riktig goskille : )Tror 98-104 hade passat bra!

#31 - Spacegirl

Har jag turen att vinna vill jag ha http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-multirandig.html

i strl 98/104 och den ska min kompis dotter få :-)

Jag tycker om att skämma bort mina vänners barn, då jag inga egna har.

#32 - Maria

Jag vill gärna vara med och tävla om dess lyxiga morgonrockar!

Jag önskar att Theodor skulle få ha den multifärgade moronrocken, då jag gillar att han får ha mycket färg på sig.

Theodor, jag och hans pappa går på babysim varje vecka, och än så länge har han ingen morgonrock. Än så länge har han inte ens egna handdukar då vi sedan han föddes inte riktigt har hunnit med allt eftersom jag inte mått helt bra. Men nu är jag nästan tillbaka och jag älskar färg, så att vinna denna fina multifärgade badrocken hade gjort mig så otroligt glad!

MVH/Maria

#33 - Sara C

Jag skulle gärna vilja ha den underbart fina grön-vita badrocken. Jag gillar starka färger som grönt och den skulle passa så bra på mitt lilla badmonster till son. Han är inte alls förtjust i de kalla duschutrymmena i badhuset och en badrock skulle värma honom gott och ge mamma/pappa lite andrum för en snabb dusch. Hans badponcho har blivit för trång över huvudet och badcapen når knappt nedanför rumpan så en badrock vore perfekt

#34 - Thina

Den multirandiga säger jag utan att blinka. Perfekt på stranden i sommar och nu när lilltjejen har vuxit ur sin gamla skulle det vara perfekt. Jag återanvände min egna gamla badrock till henna och satt då ett fleece foder istället för det tyget som satt där och hon har verkligen älskdat den morgonrocken för den är så mjuk nästan som en kaninunge :)

#35 - Jessica S

Egentligen skulle jag vilja vinna badrocken för mammorna! Jag köper alltid fina saker till barnen men hur ofta prioriterar jag mig själv?! Det börjar bli dags nu. Men eftersom värdet på vinsten var lägre antar jag att jag bara kan välja på barnmorgonrockarna! Då får det bli den grönrandiga till min dotter. Hon är inne i en grön period just nu där alla kläder ska vara gröna, sen fullständigt lever hon i sin morgonrock hon har idag så en ny hel och ren morgonrock skulle sitta som en smäck!

#36 - Martina Wilde

Hej,

Jag skulle vilja vinna den gröna och den tänker jag i så fall ge bort till min brorsdotter. Hon kommer bli så gullig och go i din, så bara tanken får mig att bli varm i hjärtat :)

Tack för en härlig o inspirerande blogg!

Kram Martina W

#37 - Jeanettellyckligfruochtvåbarnsmamma

Åh skulle vilja vinna allihopa, de är så underbara.

Men helst den Multirandiga i storlek 110 så storebror kan krypa in och bli varm efter badet, den badrock han har nu är alldeles för kort och lillasyster tycker att den är hennes.

#38 - Frida Thorsell

Jag skulle vilja vinna den gröna i strl 1-2 år till min son. Skulle passa perfekt i sommar efter att han badat. Han älskar att bada och skriker när vi plockar upp honom, så en mysig badrock kanske skulle göra det lättare.

#39 - Karin

Jag skulle vilja vinna den grönrandiga badrocken till min Alfons, 1,5 år. Han vill alltid springa runt naken en stund efter badet och en badrocke vore bra så att han slapp bli så kall :)

#40 - Johanna - mamma till Leia

Jag skulle gärna vinna http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-gron-vit.html i strl 98/104. Den skulle jag ge min badhusälskande dotter. Hon har alltid sin gamla morgonrock med sig till badhuset som hon tar på sig när det är dags att fika. Nu är den gammal och rätt sliten och denna skulle vara en kanonfin ersättare!

#41 - care69

Jag är gärna med!

Min lille son skulle behöva en badrock då hans är på tok för liten, en grön-randig skulle han gilla.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/21-maj-vinn-en-badrock.html

#42 - Jennifer

Jag skulle helst vilja vinna den där multirandiga , finast och passar både flickor och pojkar :)

I så fall skulle min älskade dotter Aida få den som verkligen älskar att bada och simma och skulle passa alldeles utmärkt efter alla plaskdagar under sommaren :)

#43 - Anna - mamma till två prinsessor

Jag skulle gärna vilja vinna den multirandiga till min söta lilla Clara som fyller ett år om ett par veckor. Hon har gått från att vara livrädd för att bada till att tycka det är superkul det senaste halvåret och det tycker jag behöver firas!

#44 - Jenny

Jag vinner allra helst den multirandiga, till mina söner Viggo och Kasper (4 och 2 år) för att den skulle matcha de fina geggamojatröjor och geggamojamössor som de redan har. Underbara!

#45 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är med och tävlar. Jag vill vinna en badrock till min son Melvin. Hans favoritfärg är rosa så badrocken längst till höger i bild skulle jag vilja vinna till honom. I stl 122/128



http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-rrosa-vit.html



Har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/may/badrock-215-1.html

#46 - jessamy

Jag skulle vilja vinna denna http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-multirandig.html till min dotter. Vi kom precis ut ur duschen och konstaterade ännu en gång att hennes gamla morgonrock slutar vid armbågarna och dn bara räcker henne till en bit ner på låren. Jag skulle bli jätteglad om jag kunde ge henne ny superfin morgonrock i storlek 110/116.

#47 - Emma - williams mamma

hej jag är gärna med!



Jag vill vinna en bad rock till min son william 3år, alltid efter badet tycker han om att mysa ner i en handuk men jag tror en bad rock hade blivit skänare, enkel att ta med då man är på stranden en hel dag också.



Denna vill jag vinna: http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-gron-vit.html



Jag håller tummarna hårt hårt för härlig vinst



*Tipsat: http://emmahjorth.blogg.se/2012/may/badrock-215.html#comment



/Emma - williams mamma

#48 - Pappa christian

hej om jag får är jag med!



Den här fastnade jag för till vår son: http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-ljusbla-bla.html



*Jag vill vinna den vit/blåa randiga till sonen, jag är tsm med den underbaraste flickvännen jag haft, hon har en son. Han är inte min egen, har bra kontakt med sonens pappa. Allt som får mig att le är ju min sambo och hennes härliga son. Älskar deras leende varenda gång jag kommer hem <3 vill vinna något fint denna gång.



*Länkat: http://drendon.blogg.se/2012/may/badrock-215.html#comment

#49 - Cassandra

Jag skulle så gärna vilja vinna den Rosa/vita till min systerdotter. Det hade varit perfekt med en badrock till henne, då hon ofta sover över här och så. Så det hade varit suveränt! Dessutom är hon galen i rosa :)

#50 - Victoria

Jag skulle vilja vinna multirandig till min dotter som älskar att gå omkring i sin badrock som nu är alldeles för liten (räcker inte ens till knäna) så hon skulle bli jätte glad om hon fick en sådan nu och fin badrock.

#51 - Lindah

jag vill gärna vinna denna badrock: http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-multirandig.html



i stl: 2-4år



till min dotter som är riktigt baddokig. både ute i poolen på sommaren men också barkaret hela tiden. såfort någon i familje ska bada så ska minsann hon också följa med.

#52 - Lina Johansson

Är gärna med.

Skulle jag vinna hade jag velat ha en rosa/vit randig till min lilla dotter.

Hon älskar att bada men det blir ju kallt om den lilla kroppen så fort den kommer upp. En badrock hade ju vart perfekt att svepa in min lilla Skrolla i :)



Trevlig kväll !

#53 - Carolin

Hej!



Jag vill vinna den multirandiga till min dotter som är 3 år och precis har genomgått tre hjärtoperationer på två veckor. Nyss hopsydd kan hon behöva en riktigt mjuk och härlig morgonrock att skrota runt i när vi får komma hem (vilket förhoppningsvis blir i början av nästa vecka, det känns behövligt efter fyra veckor 100 mil hemifrån).

#54 - SjungandeMamman

Hejsan!



Min fina lilla dotter fyller ett år den 1:e juni och detta blir den första sommaren som vi kan bada och plaska ordentligt så en multirandig badrock (stl 86/92) hade ju varit en underbar present inför allt roligt som väntar!

#55 - Tereza

Jag skulle vilja vinna den multirandiga badrocken till vår 3-åriga son. Jag lyckades glömma kvar den gamla badrocken efter babysim (0-2 år). Trodde verkligen att den fick hänga kvar på ett lasaretts rehab omklädningsrum. Åkte förbi tidigare på morgonen för att hämta den men den var borta. Vem tar andra barns kläder? Sonen har fortfarande en virad handduk runt sig. Han skulle verkligen behöva en badrock som de andra barnen.

#56 - Emma

I just den här tävlingen måste jag vara lite egoistisk och vinna badrocken till mig själv! Jag har nämligen velat skaffa en badrock jääääättelänge. Men det har inte blivit av för att jag tycker det är så dyrt. Allafall om man vill ha en skapligt skön :(

Nu håller jag verkligen tummarna!! Tack för en jättebra tävling alltså!



http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-rrosa-vit.html - mm, den skulle sitta perfekt alltså! <3

#57 - Emma, syster till Rickard 1,6 år <3

Nej, nu såg jag att det verkligen inte fanns någon i vuxen storlek, haha. Men isåfall tänker jag självfallet ge badrocken till min underbara lillebror! Den Ljusblå/blå skulle passa honom bäst! I storlek 98/104!

Håller fortfarande tummarna! :D

#58 - wing you

As a jags fan, I agree with you. The Jags haven't had consistant WR since Jimmy Smith and Keenan McCardell. QB's always look better with WR's that can run a route, get open, catch a ball and run with it.There have been glimpse's of light but not enough to continue on the past path. I'm sure Gene Smith stands behind his decisions, but it's not enough. With a new owner willing to bring the Jags into the 21st century it's time for Gene Smith to step up. GO JAGS!

#59 - John

Jag önskar vinna till min son Geggamojas badrock i färgen ljusblå/blå ( storlek: 6-18 mån) Vi kommer ha tuff tid framför oss och behöver flytta in till Astrid Lindgrens barnsjukhus snart. Jag orkar inte gå in på detaljerna, men han är värd extra skön och mjuk badrock som han kan ha under tiden på sjukhuset.

.. Och efteråt när han får njuta av sista sommarmånaderna och förhoppningsvis kunna bada på stranden tillsammans med mig.

#60 - Nelly Mäkinen

Den gröna badrocken skulle jag vilja vinna till lille Lucas! Jag har nämligen just fått ett kusinbarn, så snart vankas det dop. Denna badrock skulle passa perfekt som dop-present! Hur gosigt är det inte att gosa med en nybadad bebis? Nästan så att jag också vill ha barn trots att jag borde vänta några år till haha :)

#61 - Sanna

Jag vill gärna vara med och tävla, och skulle gärna vilja vinna en rosa/vit badrock till min dotter i storlek 122/128. Hon växer som en tok och detta vore smidigt till sommaren.



Kram Sanna

#62 - Sara Elisabeth Norberg

Jag skulle vilja vinna Badrock Multirandig till min dotter som är 2½år, denna skulle vara perfekt å ha då vi är vid stranden efter hon tagit sig ett dopp. Hon älskar att bada & skulle bli så glad om hon vann denna så hon kunde ta på efter å bara kunna mysa i

#63 - Jennysen

Jag skulle vilja vinna den multirandiga till min Gudson som lärt sig att älska att bada, trots att han inte tyckte om det alls förut! :)

#64 - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

jag vill vinna denna: http://www.geggamoja.com/webshop/badrock/badrock-gron-vit.html till mitt älskade gudbarn.

så vi kan ha mysiga spa kvällar tillsammans i en varsin morgonrock :)

#65 - Fridha

Den gröna badrocken skulle jag så hemskt gärna vilja vinna till min dotter som på dagen om 1 månad fyller 1 år.
Älskar grönt och jag blir så glad Av färgen.
Dessutom ser den så godis god ut och eftersom jag redan vet hur skönt den är "klämt på den i butik" och det gör ju att man hoppas ännu mer : )

Svar: Denna tävling avslutades för över ett år sen!
bambi