bambi

Julgran eller inte julgran - det är frågan
Åh, va glad jag blev när jag såg detta serveringsfat från Sagaform på Campadre för jag hade kollat på exakt denna på Åhlens bara för nån vecka sen! Jag var nära att köpa den på Åhlens för 300 kronor men nu kan jag klicka hem den för bara 179 kronor istället! Den är så fin och jag tänker mig att den är perfekt för julfikat!
 
Idag vid matbordet så diskuterades detta med julgran hemma hos oss. Vi har tidigare inte haft någon julgran men nu är barnen så pass stora så att dom kan uppskatta en julgran så i år blir det en äkta gran!
 
Men jag som alltid tänker i worst-case-scenarios ser framför mig barr i hela lägenheten och att vår katt kommer klättra i granen. Men vi får väl ge det ett försök?
 
Nu ska jag se på lite dokumentär. Jag har helt fastnat på svt's serie Dox som finns på svtplay.
 
Ha en fin fredagskväll och håll utkik efter en ny tävling imorgon bitti!
Sista november
Dagens gullunge i t-shirt från Mini Rodini och hängslen från Lindex, som ser ut som måttband
 
Sista november och vi är flera som längtar till morgondagen här hemma. Under helgen blir det adventskalendrar (har ni hunnit fixa det nu?), lördagsgodis, Junibacken och julbak.
 
Men för mig innebär fredagar att jag åker ut till Radiumhemmet för rehabilitering och samtalsterapi. Oftast så känns det väldigt skönt och bra efteråt men ibland är jag helt slut efter samtalet och vill bara kollapsa när jag kommer hem. Men det känns helt klart rätt och jag har så mycket att bearbeta märker jag, inte bara cancern utan även annat.
 
Hoppas att ni alla får en fin sista november!
Amika torrshampoo
 
Fick hem ett nytt torrshampoo för nån vecka för att testa och recensera lite. Jag blev glad eftersom jag har blivit lite torrshampoo frälst efter det att min frisör har förbjudit mig att tvätta håret varje dag.... 
 
Detta kommer alltså från Amika och jag måste säga att flaskan är så snygg! Den doftar även väldigt gott. Jag har ju bara provat ett torrshampoo tidigare och det var från Batiste, och då måste jag säga att detta från Amika känns inte lika effektivt. Man behöver använda lite mer av detta för att få samma effekt, men det finns en positiv grej med det och det är att man blir inte lika vit i hårbotten av denna från Amika (kanske för att den inte är lika dryg?).